Mottura – отваряне, монтаж, смяна, ремонт на Mottura

mottura

Mottura са  изключително сигурни брави за блиндирани врати. Съвместима е по размер и закопчаване с основните видове брави за врати и размер на кутията. Бравите Мотура отговарят на изискванията за качество на европейските цилиндрови брави. Е са оборудвани с ексклузивно патентовано сменяемо ядро и възможност за извършване на специално криптиране с ключ Armo и Riarmo или система Vario.

Врезните брави Mottura се монтиран на метални или блиндирани врати на жилищни или обществени сгради. Могат да се монтират и на гаражни или складови врати. Тези ключалки са от четвъртия клас на секретност и защита и могат да се монтират от дясната или от лявата страна на вратата. Подвижната крайна плоча дава възможност за монтиране на ключалката и по студения начин.

Висока сигурност | Дългогодишна издръжливост | Добра цена | Сравнително лесен монтаж | 100% надеждност

Характеристики Mottura

mottura-logoМотура произвеждат 3 вида врезни и горно-заключващи механизми – цилиндрови, лостови и двусистемни. Техните продукти се характеризират с висока степен на сигурност и защита от отключване. Високата степен на секретност се гарантира от магнитен щифт на самия ключ. Бравите на Mottura разполагат със собствен магнитен отключващ елемент и се блокират автоматично, при опит за отваряне с друг ключ или инструмент. Подсилващата скоба, с която е оборудвана сърцевината на цилиндровия мехънизъм е от серия CHAMPION и предотвратява методите на физическо отваряне, издърпване, пробиване и избиване. Механизмът за отключване на лоста разполага със система за прекодиране и таен блок, което позвоялва на собственика лесно да реши проблема със загубени или откраднати ключове.

Монтаж на брави Mottura

Монтажът на брави Мотура, гарантира надежността на вратата и гарантира безопасността на Вашия дом. Изборът на брава Ви позволява да защитите апартамента си от незаконно дублиране на ключ, влизане с взлом или счупване на бравата.

Монтажът на механизъм от висок клас като Mottura, изисква висока компетентност на ключаря, който извършва монтажа. Работата трябва да се извърши професионално и да се гарантира, че механизмите са поставени правилно. В противен случай заключващото устройство бързо ще се повреди, порати износване на движещи се части или секретни елементи, които ще понесат допълнително натоварване. Неправилният монтаж на брава Мотура може да доведе до блокиране на механизма и заключване на вратата. Не всеки ключар ще може да отвори ключалката след такъв некачествен монтаж, така че ситуацията ще се влоши не само с разходи за разбиване на бравата, но и с разходи за закупуване на нов механизъм.

Ние не съветваме да опитвате сами да монтирате своята брава Mottura. Самостоятелният монтаж може да повреди непоправимо крилото и касата на врата в резултат от работа, извършена без специално инструменти и практически опит.

Ремонт на механизма на Mottura

Ремонт на механизма може да се наложи в следните ситуации:

  1. Бравата е остаряла, собственикът на апартамента иска да осигури съвременна защита срещу влизане с взлом.
  2. Механизмът е износен, трябва да бъде изцяло заменен с нов.
  3. Загубени ключове.
  4. При закупуване на ново жилище.

Нашите ключари имат дългогодишен опит със заключващите механизми на Мотура, натрупаха богат опит в монтажа и подмяната и отключването на Mottura. Ние следим всички нови технологии на италианския производител и сме готови да приложим наученото по всяко едно време.

Ако имате нужда от помощ с Mottura, ние гарантираме:

  1. Денонощно обслужване. Работим седем дни в седмицата и пристигаме на всеки адрес в София до 25 минути.
  2. Голям избор от заключващи системи. Държим постоянна наличност на брави Мотура.
  3. Гаранция за свършената работа и гаранция от Mottura за заключващия механизъм.