Хиляди клиенти се свързаха с нашата фирма и бяха доволни от условията за сътрудничество:

Оперативно посещение . При въпроси относно подсигуряване на Вашето жилище, може да се обадите на посочените телефони, за да се уговорите с наш ключар за оглед и консултация спрямо желанията Ви за нивото на заключване, което си изберете. Ще получите професионално мнение, съобразено с всички критерии и особености на Вашата врата. Нашият ключар ще дойде на посочения адрес веднага след попълване на заявлението в рамките на 20-30 минути.

Собствени механизми и материали. Не е нужно да обикаляте целия град  в търсене на необходимите решения: Ние вече ги имаме. Занимаваме се с цялата гама от ключарски услуги, а именно отключване на всякакви заключващи се системи, монтиране на брави и патрони, изработване на ключове, преработване на брави от касови на секретни със защита и бронировка.

Гарантирано. Това се отнася както за извършената работа, така и за предоставените услуги.

Целият набор от услуги. В допълнение към ремонта на бравата на вратата извършваме монтаж на затварящи устройства, капаци, стопове, дръжки и други аксесоари.

Не отлагайте ремонта, ако се появят първите признаци на износване на механизма – бравата често се заяжда, ключът трудно влиза или се завърта на празен ход. Свържете се с нашия ключар и попълнете заявление в удобно за вас време: Професионалистът ще пристигне на посочения адрес и ще извърши ремонт възможно най-скоро.

Опции за ремонт на заключване на входа

В зависимост от степента на сложност на разбивката предлагаме три начина за основен ремонт на бравата:

Подмяна на ключалката. Ако по време на отваряне на вратата не само механизмът, но и другите елементи на входната ключалка е повреден, той се подменя напълно. Моделът се избира от клиента независимо или от наш експерт, като се вземат предвид желанията на клиента, особеностите на работата на устройството и материала на крилото на вратата.

Ремонт на механизъм. Обикновено, когато един замък се счупи, ларвата му се променя. Такива ремонтни дейности ви позволяват да поддържате същото ниво на сигурност при минимални разходи. Механизмът е избран в съответствие със съществуващия модел на заключващото устройство, собственикът е снабден с набор от ключове.

Прекодиране. Някои брави с висок код за защита са много скъпи, така че е по-изгодно да промените специална комбинация в механизма, като коригирате набора от пинове и създадете нови ключове.

Трябва да ремонтирате входната ключалка в София? Свържете се с наш служител по телефона и направете поръчка в удобно за вас време.