Ще бъде ли вашият дом един от почти четирите милиона домове, които са ограбени тази година? Без дори да го знаете, бихте могли да поканите крадците във вашия дом. Всъщност бихте могли да превърнете къщата си в прицел за крадците. Уверете се, че къщата ви не е уязвима на грабеж с брави, професионално инсталирани от ключарите на https://shperts.com/.

Според статистиката на Бюрото по правосъдието се оценява, че всяка година биват ограбвани 3.7 милиона дома. Дори, в 28% от случаите хората се намират в дома си, когато това се случва. При 7% от тези обири, хората, които се намират на мястото на престъплението, биват нападнати от крадеца.

Според статистики, в София, процентът на престъпност се е увеличил от 2016 г. Насам . Добрите новини –  по-малко хора са били наранени. Лошите новини – повече от нещата им са били откраднати.

ТУК ЩЕ ВИ ПРЕДСТАВИМ ТОП 10 НАЧИНА, ПО КОИТО ВИЕ КАНИТЕ ПРЕСТЪПНОСТТА ПРАВО В ДОМА СИ, ПРАВЕЙКИ ГО ЦЕЛ ЗА КРАДЦИТЕ :

Оставяте Вратата си ОТВОРЕНА !

Да, повечето крадци минават през входната врата с буквално„ отворени врати“. Докато сме склонни да се заключваме преди лягане, времето, в което домовете ни са най-уязвими към престъпление, е между 10:00 и 15:00, докато повечето от нас са на работа. Крадците ще достигнат до входната Ви врата по нищо неподозиращ начин, като се представят като доставчици или търговци , които тестват вашата входна врата.

ИЗХВЪРЛЯНЕ НА КАШОНИТЕ ОТ НОВИТЕ ВИ УРЕДИ ТОЧНО ПРЕД ДОМА ВИ

По този начин каните г-н Крадец, като го оставяте да знае точно какво има в жилището ви като оставяте кутиите и кашоните от новата електроника в дъното на алеята – гигантски телевизор, лаптоп, игрална конзола или друга високотехнологична електроника. Освен бързото крадене на пари в дома ви, електрониката е втората най-открадвана част от домовете.

За това, смачкайте кутиите, като оставяте парчетата с етикетите на кутията скрити.

Не улеснявайте, не рекламирайте!

Болен сте и сте на лекарства – вашето предписание е цел за крадците

Има причина опиоидите да са в новините. Едно от най-популярните неща , което крадци търсят са наркотиците – по-специално болкоуспокояващи. Наркотиците след като бъдат откраднати , бързо се продават на все по-голям брой хора, които са пристрастени. Когато крадците узнаят, че някой, който живее в дома, е хронично болен, те знаят, че къщата вероятно е осеяна с болкоуспокояващи и дома става мишена. Ако сте стари, болни, на болкоуспокояващи с рецепта, е особено важно да вземете допълнителни предпазни мерки, за да защитите дома си. Убедете се, че вратите и прозорците са оборудвани с подходящи брави. https://shperts.com/ може да ви помогне да оцените ситуацията и да ви предоставим решения, за да избегнете навлизането на вашия дом в статистиката.

ХАРЕСВАТЕ ВАШАТА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Вашият дом е вашият оазис, малко отдалечен, може би се застъпва за селски район, гора, открит парцел или поле. Любовта ви към личната неприкосновеност също е вашата уязвимост, давайки на крадците по-далечно пространство, от което да работят. Вярно е, че домовете, които са по-видими, са по-безопасни. Наемането на професионален ключар, който да влезе и да оцени ситуацията, е добър начин да започнете борбата с престъпността. https://shperts.com/ може да търси уязвимости в и около вашия дом и да предложи начини за възпиране на престъпността.

НАСЛАЖДАВАТЕ СЕ НА ЛЕТНИЯ БРИЗ – ОТВОРЕНИЯТ ПРОЗОРЕЦ Е ОЩЕ ЕДИН ТАРГЕТ ЗА КРАДЦИТЕ

Веднага след като проверят входната врата, крадците ще търсят следващия, най-лесния начин да влязат. Ще проверят прозорците на първо ниво. Реалността е, че хората ще излизат от домовете си и заключват вратите си, но много често оставят прозорците си широко отворени. Цената на хладния бриз може да бъде много висока. Уверете се, че прозорците са добре заключени. Добрият ключар може да препоръча начини за запазване на сигурността на прозорците.

СПОДЕЛЯТЕ СНИМКИТЕ СИ ОТ ВАКАНЦИЯТА – ДОКЪТО СТЕ ОЩЕ НА НЕЯ

Вие сте далеч и се забавлявате, но не позволявайте на света да знае. Според киберсигурността, Webroot, почти 60% от хилядолетието публикува своите планове за пътуване онлайн. Докато публикувате снимки на вас и вашето семейство, качвайки се на самолета до Прага, изпращате покана на крадците, че не сте вкъщи . Хората, които пътуват с приятели, също могат да ги компрометират, като ги маркират в забавните ваканционни снимки.

ВИЕ СТЕ ИНТРОВЕРД – ЦЕЛ ЗА КРАДЦИТЕ

Докато никой не харесва шумни съседи, все пак е добра идея да ги опознаем. Когато познавате съседите си, вие сте по-склонни да се оглеждате за тях, а и те за вас. Те ще знаят, че не сте у дома, когато този голям камион се придвижи до къщата ви и ще видят, че някой натоварва камиона. Те ще могат да се обадят на 911, ако видят някой, който не е член на вашето семейство , а виси около имота ви. Вашите съседи може да са най-добрата ви защита.

Имате аларма, но не я включвате!

Знаейки, че повечето грабежи се случват през деня, няма да е изненада да научите, че повечето хора не активират алармите си през деня. Подобно на онези, които заключват входните си врати, когато легнат в леглото, те включат алармите си, но въпреки това повечето от тях не включват алармената си система между 10:00 и 15:00 часа. Все пак повечето крадци ще заобиколят дом, който има сложна аларма за разбиване.

Пазете се. Обадете се на професионален ключар, за да защитите дома си.

НЯМАТЕ ИЛИ НЕ ПОСТАВЯТЕ ДОПЪЛНИТЕЛНАТА ЗАКОПЧАЛКА

Когато става дума за ограбване на къща, времето е от съществено значение. Обикновено отнема около 10 минути на един опитне крадец, за да влезе. Ако имате редовна ключалка, вие правите къщата си цел за крадци. Крадците са склонни да избягват закопчалка, защото отнема повече време да се разбие – Така че използвайте я . Ако има начин да се забавят крадците или да се спрат, трябва да опитате. Наличието на силни и сигурни ключалки е добро възпиращо средство срещу престъпността. Поддържането на добри брави, професионално инсталирани от професионале ключар, може да ви помогне да защитите вас, вашия имот и вашето семейство от  крадци. За да осигурите най-голяма защита, трябва да обмислите поставянето на закопчалки на всички външни врати. Добър ключар може да ви помогне да изберете най-ефективните ключалки за осигуряване на вашия дом.

Спрете да правите вашата къща цел за крадците!

Не бъдете в тъжната статистика! Обадете се на професионален ключар, за да защитите дома си.

https://shperts.com/ може да ви помогне да оцените имота си и да сте сигурни, че имате правилни брави на вратите, прозорците, плъзгачите и гаража!

ВИЕ СТЕ НА ТОЧНО МЯСТО – https://shperts.com/

Обезопасете имота си правилно. Когато става въпрос за вашия дом или бизнес, нищо не е по-важно, отколкото подсигуряването на безопасността. Сертифициран , професионален , денонощен ключар като тези на  https://shperts.com/ могат да ви помогнат да гарантирате, че вашият имот е безопасен, като ви помагнат да го защитите с надеждни ключалки.

НЕ ТЪРСЕТЕ ПОВЕЧЕ – Намерихте местен, надежден ключар .

Като трето поколение ключар, https://shperts.com/ обслужва домове, фирми и хора, които са били в извънредни ситуации от 1975 г. насам. Ето защо ние сме перфектното решение, когато търсите информация за домашната си сигурност , Обадете се на https://shperts.com/ днес на 0888 402 238  – радваме се да обсъдим всички ваши нужди за сигурност с вас.