Ключарите могат да ви помогнат, когато сте заключени от вашия дом, офис или кола. 24-часовите ключари могат да Ви съдействат, когато имате нужда от бързо решение за отваряне на ключалки и счупване на ключове при извънредна ситуация.

  1. Какво прави един ключар?

Ключарите са експертни техници, които имат опит в предоставянето на решения, свързани с всички видове:

  • – Врати.
  • – Ключалки и заключващи механизми.
  • – Сейфове.
  • – Ключове.
  • – Проблеми със сигурността по домовете.

Клочарят може да инсталира, да извършва поддръжка и ремонтира механични и електронни ключове, брави, и сейфове. Истинските ключари са добре информирани, преминават през строго обучение и са висококвалифицирани.

Основните задачи на ключарите са:

Те също така изпълняват дейности, като например създаване на магистърски ключ или системи за въвеждане на ключове. Високопрофесионалният ключар може дори да преинсталира съществуващите ключалки, да поправи разбити ключалки, да направи дублиращи се ключове за автомобили, клавиши за дома или клавиши за офис.

24-часовите ключари обикновено покриват някои или всички от следните полета:

  1. – Домашни ключарски услуги.
  2. – Търговски Ключарски услуги.
  3. Автоключарски услуги.
  4. Кога трябва да се обадя на ключар?

Обадете се на ключар, когато трябва физически да защитите дома, офиса или търговската си собственост и ценности, или когато трябва да защитите помещенията си от натрапници или кражби. Като наемането на професионалист, изборът на ключар е много подобен на ходенето на лекар. Когато се нуждаете от професионално решение, потърсете обучен и интелигентен експерт, който да ви помогне. Както със здравето, вашите ключалки и ключове изискват проактивна поддръжка, а понякога и спешно внимание. Докато ключарите обикновено се търсят само когато има спешна ситуация, те също са необходими за рутинна поддръжка. Когато сте заключени от вашия дом, офис или кола или се нуждаете от нова ключалка или ключ; вашият дом или офис е бил разбит или има съобщения за кражби с взлом в района, ключарите на SHPERTS могат да ви помогнат.

Ако наскоро сте се преместили в нов дом или сте преживяли тежък развод, имали сте свада  със съквартирант или промяна на служителите, по-добре е вашите брави да бъдат заменени незабавно. Ключарят е търговецът, който трябва да потърсите за тази цел. Днешните брави често са технологично напреднали, а ключарите остават в крак с последните електронни заключващи системи. Те са обучени да обработват антични и традиционни брави. Ако имате ключ за транспондер или дистанционно управление, който изисква програмиране или все още има традиционен ключ, който трябва да бъде изрязан от машината, квалифицираният ключар на SHPERTS ще ви помогне.

Потърсете ключарски бизнес, който е добре установен и има доверен и доказан опит като надежден, квалифициран търговец. Първо, просто се обадете на компанията. Слушайте как те отговарят на телефона. Уверете се, че отговарят с конкретно име на фирмата, а не с общ или неясен отговор. Ако получите неясен отговор, това е потенциален знак, че компанията е включена към кол център и не е наистина локална.

Преди да наемете ключар, направете проучване. След това, когато намерите някой, който ви харесва, който е наблизо, се уверете, че имате удобен за използване номер, когато се окажете в извънредна ситуация.