Популярността на фитнес залите нараства. Доброто здраве, отличното самочувствие и настроение, които се постигат в резултат от тренировките във фитнес залата, помагат за постигане на успех в работата и в личния живот.

Ето защо популярността на фитнес центровете нараства по целия свят.

При организацията на работата във фитнес клуба не е достатъчно собственикът да направи ремонт във фитнес залата и да монтира уреди за упражнения. Фитнес клуба за клиентите е нещо повече от място за тренировка.

Посещението във фитнес клуба е истински празник, след натоварено ежедневие. За да може посещението наистина да се превърне в празник, неговият собственик трябва да помисли за всички аспекти при оборудването, включително висококачествени, функционални мебели и надеждни електронни брави за шкафчетата.

Всеки собственик на фитнес клуб, аквапарк и СПА знае колко е важно да гарантира безопасността и сигурността на вещите на своите гости, затова се предлагат широка гама от електронни брави за шкафчета от надеждни производители, изпитани във времето: Bonwin, Passtech, Digilock, Unilock. За разлика от механичните брави, те са по-надеждни, с високо ниво на защита и лекота на използване.

Всеки собственик на фитнес зала може да избере електронни брави, които са подходящи по стил и функционалност:

  • – Брави за шкафчета с фиксиран избор;
  • – Брави за шкафчета със свободен избор;
  • – Брави за шкафчета онлайн мрежа (Wi-Fi);
  • – Брави за шкафчета с кодова клавиатура;
  • – Брави за шкафчета с ключ-таблет;
  • – Брави за шкафчета Mifare (13.56Mhz);
  • – Брави за премиум шкафчета.

Те трябва да бъдат функционални, удобни за използване, издръжливи и надеждни. Високата посещаемост на фитнес клубовете е цел на всеки собственик. Но това е и спецификата на използването на цялото оборудване, включително бравите на шкафовете: натоварването на фитнес ключалките трябва да бъде по-устойчиво на натоварвания, отколкото в домашните и дори офис мебелите.

Ако имате нужда да оборудвате фитнес залата, съблекалните и рецепцията с добре проектирани, стилни, функционални и надеждни мебели с електронни брави може да се свържете с професионалистите ключари, които ще ви предложат електронни брави, отговарящи на най-високите стандарти:

  • – страхотен, модерен дизайн;
  • – удобство и функционалност за посетителите във фитнес залите;
  • – висока надеждност при интензивна употреба.

Електронните брави ще бъдат сглобени за Вас директно от нашите професионалисти ключари от фирма shperts.com – денонощните ключари в София.