Бравите от всякакъв тип са отговорни за високото ниво на надеждност. Основната им задача е надеждното съхранение на съдържанието. Бравите просто са необходими както в битовата, така и в обществената сфера, поради което преминават през няколко нива на сериозен контрол на работното място. Ключалката трябва да е надеждна, за да запази всяко имущество от непознати, и в същото време е лесно да я отворите с вашия ключ, за да не причините неоправдана загуба на време.

Това са характеристиките, които трябва да имат универсалните брави. Универсалните брави са предназначени за промишлено оборудване със споделен достъп и други неща, които трябва надеждно да скрият съдържанието.

Бравите са изработени от материал, който отговаря на всички изисквания за качество, а също така не подлежи на деформация или отваряне през целия период на работа. Поради факта, че много брави имат специално покритие, те са защитени от външни агресивни фактори, водещи до корозия. Всяка продуктова единица има няколко опции, в зависимост от това, което искате да видите: Материала, от който е направена ключалката, наличието на дръжка, възможността за преместване на езика и много други функции, за които можете да научите от нашите консултанти  от фирма shperts.com. Ние предлагаме всякакъв вид ключарски услуги, а именно отключване на всякакви заключващи се системи, монтиране на брави и патрони, изработка на ключове, преработване на брави от касови на секретни със защита и бронировка.

Универсална кофражна брава

Всяка монолитна конструкция включва задължителното използване на кофраж. Днес за тези цели все повече се използват кофражни плоскости, произведени промишлено и предназначени за многократна употреба. Такива елементи на панела се предлагат в различни конфигурации и размери, което ви позволява да сглобите кофраж с почти всякаква форма, ако е необходимо. Най-популярният в момента е панелният кофраж от метал. Той има дълъг експлоатационен живот, по-малко податлив на деформации и други отрицателни влияния.

Важен факт е, че с помощта на едни и същи елементи на панела е възможно да се подготви кофраж, както за основи и стени, така и за колони. Универсалната брава за кофраж стана незаменима за това, служеща както за надеждно свързване на дъските помежду им, така и за тяхното подравняване.

Универсалната брава за кофраж е изработена от високоякостна стомана и чугун, така че те имат голям експлоатационен ресурс, могат да се използват в най-трудни условия и са изключително лесни за използване. Дизайнът на универсални брави е проектиран по такъв начин, че 100% гарантира качеството на връзката на панелите, независимо от какъв материал са.

Благодарение на тези фактори универсалната брава за кофраж е популярна на почти всички обекти, където се извършва монолитно строителство, било то стените и колоните на търговски център или лентовата основа на частна къща.