Имате нужда от мобилен ключар след работно време? Може би току-що сте се прибрали от работа само за да откриете, че сте се заключили извън къщата? Ето няколко проверки, които трябва да предприемете, за да сте сигурни, че използвате почтен мобилен ключар след работно време.

Преди да се обадите

Когато се обаждате и резервирате ключар след часове, има голяма вероятност да разговаряте директно с ключаря, който ще дойде да помогне. Добре е да ги помолите за оферта по телефона. Това трябва да включва такса за повикване след сервиз и почасова такса за таксуване. Ако са необходими нови ключове, това може да доведе до допълнителна такса. Можете също да използвате това телефонно обаждане, за да потвърдите приетите видове плащания.

Когато пристигнат

Може да искате да разговаряте по телефона с приятел или член на семейството, докато чакате. Особено ако е късно през нощта и наоколо няма много хора. Това може да ви помогне да се чувствате спокойни в стресовата ситуация и също така ви осигурява известна лична сигурност при среща с непознат.

Следете автомобила на ключарите, докато спира, и проверете дали марката на микробуса или колата съответства на бизнеса, който сте извикали. На второ място, ключарят също трябва да носи униформа, която може да се идентифицира с търговската марка. Ако някой в немаркиран микробус без униформа се качи да ви помогне, може би е добра идея да го махнете. По-често за съжаление това може да бъде ключар измамник. По-добре да сте в безопасност, отколкото да съжалявате.