Свързвайки се с нашата фирма – денонощните ключари в София, можете да бъдете сигурни за висококачествени услуги при отваряне на брави с всякаква сложност. Осигуряваме достъпни цени – цената на работата зависи от вида на заключващия механизъм, класа на безопасност, наличието на допълнителни защитни устройства (бронирани плочи, армировки и др.). При необходимост извършваме и незабавна инсталация на нов механизъм.

Важно е да се отбележи, че всяка услуга по отваряне на входната врата изисква документални доказателства, че сте собственик на апартамента или къщата. В случай на аварийно отваряне, когато не е възможно да се предоставят документи преди отваряне на вратата, процедурата се извършва в присъствието на служител на реда. След отваряне на ключалката полицаят ще ви помоли да представите необходимите документи, за да гарантирате законността на операцията.

Как да се обезопаси дома веднага след аварийно отваряне?

По време на процедурата по отваряне на ключалката специалистите работят изключително внимателно, опитвайки се да не повредят елементите, съседни на ключалката – дръжки, крило на вратата, декоративни облицовки. Това свежда до минимум повреди и деформации, което означава, че ще бъде възможно да се монтира нов заключващ механизъм в най-кратки срокове.

За да може апартаментът или къщата винаги да останат под надеждна защита, служителите на нашата фирма също могат да монтират нова ключалка веднага след отваряне на дефектната такава. Едновременният ред на отваряне и подмяна на ключалката позволява не само да се спестят пари, но и да се оборудва вратата с висококачествен заключващ механизъм.

Невъзможността да отворите сами ключалката често е придружена от обстоятелства, които не могат да се забавят. Аварийните ситуации, които изискват спешно отваряне на брави, включват:

  • Повреди при прекъсване на тръби, изтичане на газ и др.;
  • Аварийни ситуации (пожар, експлозия и др.);
  • Случаи, когато здравето или животът на хората, заключени в апартамента, е застрашен.

Нашите майстори предоставят помощ денонощно и седем дни в седмицата. Извършваме вмъкване на брави в София и други операции бързо и ефективно. Ако трябва да отворите заседнала или дефектна ключалка, ключарят ще дойде веднага при вас – просто оставете заявка на нашия уебсайт или се свържете с нас по телефона. Пристигайки на мястото, специалистът ще се увери в законността на операцията, ще направи диагностика и ще отвори ключалката без да навреди на имуществото.