Изпълнявайки стотици поръчки в София и най-близките райони, ключарите на нашата фирма често стават свидетели на разправии, избухнали между близки хора. Причината за изясняване на връзката е нещо обичайно. Могат да бъдат  насърчени  и от една счупена брава на вратата.

Какви могат да бъдат ключарските митове и причините, поради които „справедливият пол” е готов да развали съюза:

Дългото обещание да оправи вратата, но забравянето за нея и сега в най-неподходящия момент  – се счупи;

Когато патронът е заял, мъжът се втурва при първия телефонен разговор, уверявайки, че ще се справи сам, но само влошава ситуацията;

Партньорът не можа да дойде, но изпраща майстор-чудо, който никога не стигна до апартамента или се оказа неквалифициран измамник;

Поради липса на време и телефони на ключарски  фирми, специализирани в обслужването на ключарски системи, решава да се справи сам с проблема.

Ето списък на контрааргументи, за които според нас не е необходимо да реагирате толкова емоционално на подобни действия:

Не сте безразлични към него, защото той отговори на молбата ви, той е готов да се грижи за вас;

Ако човек знае как да печели пари и плаща за услуги, няма нужда да прави всичко сам, в наше време има специалисти с широк профил;

Ако аматьор дойде да поправя ключалката на вратата или телефонните номера се оказват „фалшиви“, партньорът не е виновен, той може да бъде погрешно информиран.

Но ние ключарите не сме психолози. Ние сме добри специалисти  в ремонта на брави и обслужване на заключващи системи от всякаква степен на сложност.

В интернет има много реклами от фирми, предлагащи такива услуги. Въпреки това сред тях може да бъде трудно да се избере наистина съвестна и професионална фирма. По какви критерии трябва да се ръководите при избора:

Време на съществуване;

Професионализъм на майсторите;

Различни видове услуги;

Отзиви от клиенти, които могат да предоставят повече информация.

Една от фирмите, която има положителни препоръки от предишни клиенти, работи в София от дълго време и извършва всички видове работи, свързани с ремонта на заключващи системи.

Уважаеми клиенти! Опитваме се постоянно да подобряваме качеството на нашите услуги, така че ще се радваме на всяка обективна оценка за нашата работа.

Целта на фирмата и нашите ключари е да Ви предложат професионална ключарска помощ, като се стараем да получите най-доброто обслужване и цени в сферата на ключарските услуги в София.

В нашите ключарски ателиета има богат избор за направа на ключове, аксесоари (дръжки, брави, патрони, катинари, ключодържатели, розетки, бронировки и други).