Ние shperts.com сме една от първите частни ключарски фирми в България с дългогодишен опит в занаята. Занимаваме се с подмяна на ключалки на всички видове врати. Сменяме ключалки на входни и вътрешни врати от всякакъв материал. Работим денонощно. Ключарите си носят инструментите, с които извършват премахване на старото и монтиране на новото заключване.

Ключарят пристига в дома ви с голям асортимент от брави за врати, които могат да използват. Занимаваме се с цялата гама от ключарски услуги, а именно отключване на всякакви заключващи се системи, монтиране на брави и патрони, изработване на ключове, преработване на брави от касови на секретни със защита и бронировка. Нашият подход дава увереност, че новата брава отговаря 100% на вратата.

Изборът на ключалка е ваш. Според параметрите на вашата врата, ключарят ви предлага няколко опции за брави:

  • От различни производители, вътрешни и вносни;
  • Евтини и скъпи брави;
  • Всички нива на съпротива срещу взлом – от 1 до 4 класа на сигурност.

Смяна на брава в апартамент

Сменяме и двете лостови брави и монтираме цилиндрични брави или сменяме ларвата (цилиндъра) в нея. За да смените ключалките на металната врата, препоръчваме да изберете устройства от 4-ти клас на сигурност с висока устойчивост на счупване.

Когато се обадите на ключар, може да определите – тип, фирма, клас на безопасност, брой напречни щанги. Но ако знаете точно от коя ключалка се нуждаете, тогава след обаждане може да направите снимка на вашата брава.  Ключарят ще ви предостави точно това, от което се нуждаете. Така спестявате време за намиране на правилната брава на вратата.

Също така, за ефективност, посочете: Трябва ли да смените ключалката на входната врата или да смените ключалката на вратата в апартамента. Ключарят веднага ще вземе правилния брой брави, които да смени.

Работата по подмяната на ключалките на вратата ще бъде възможно най-чиста и бърза. Използваме само професионални инструменти.

Ако искате да засилите защитата и да замените ключалката на вратата на метална врата, направете ключалката по-устойчива при хакване, ние ще ви предложим да монтирате бронирани плочи или да изберете ключалка от най-високия клас на сигурност.

Вратата след ремонта е – без драскотини, без дупки и други повреди. Всичко е възможно най-чисто и подредено. Ние предлагаме услуги за подмяна на брави на железни врати, дървени, металопластични, пластмасови и стъклени врати. Работим с всички видове врати и заключващи устройства.

Ще заменим ключалката във входната метална врата с висока устойчивост при взлом. На всяка входна врата ще намерим и донесем необходимата брава.
Смяна на ключалки – свържете се само с нас – професионалистите ключари!