Трябва ли първо да идва специалист за проверка? Не, той веднага пристига с инструменти за всякакви метални врати,  за по-издръжливи и устойчиви на взлом.

Смяната на ключалките се извършва при едно посещение, но за да се вземат минимум време за ремонт, е важно да се отговори на нашите уточняващи въпроси. Изборът на ключалка за замяна на вратата вместо на старата, без да се вижда самото устройство и вратата, в която стои, е доста сложна. След това ще определим вида на наличните, на които той може да бъде заменен и очакваната цена.

Замяна на вратите: Свързвате се с нас – ние помагаме!

Смяната на ключалките на вратата е необходима, ако заключващата система е залепена или счупена. Ако ключът не е поставен, той не се превръща, резето не се изплъзва, чува се странен звук, специалистът бързо ще прецени проблема и ще ви каже какво може да се направи и колко струва.

Важни подробности:

Има модели, допълващи или с вертикално задвижване, т.е. тяга, която допълнително фиксира платно нагоре / надолу. За да замените ключалката на желязната врата с фиксиране на три или четири страни, свалете тапицерията или панелните фитинги. Това засяга времето на работа. На място, работникът ще разбере ситуацията със сигурност и ще предостави по-правилно за Вас решение.

Не всеки механизъм може да бъде поставен на място. Не всички ключалки са взаимозаменяеми. Това се дължи на различните размери за кацане. Всичко това се взема предвид при инсталирането на нова заключваща система.

Спешна подмяна на брави – без допълнителни такси! Пристигането – до 30 минути. Заявленията се подават в деня на контакт с нашата компания.

Собственикът загубил ключовете или те са откраднати

Най-простото е да се промени ларвата;

Прекодиране, ако има такава възможност;

Накрая, заменяйки ключалката напълно с подобна или по-надеждна.

Ако апартаментът е ограбен, вратата е счупена

Нашият съвет:

Замени бравата – настоящите не са безопасни, може да са повредени по време на отварянето;

Монтиране на броня и други защитни елементи;

Свържете алармата.

Ако сте се преместили

Смяната на механизма на секретност на ключалката в апартамента или офиса след преместването ще гарантира безопасността на вашия имот, тъй като не е известно кои са предишните собственици.

Погледнете ключа си, опишете как изглежда, ще определим цената на услугата и новия механизъм.

азполагаме със специалисти, които имат необходимите знания и опит за бързо и ефективно ремонтиране и подмяна на брави на метални врати. Удобно е да се обадите на капитана във всяка област на столицата. Плащането на услуги е възможно по удобен за клиента начин. Разходите за нашата работа и предложените брави са на разположение и ние гарантираме качеството.