Специалистите на нашата фирма shperts.com предоставят услуги за ремонт на брави. Това могат да бъдат ключалки на апартаменти, сейфове или ключалки за кола.

По-голямата част от тази работа е свързана с възстановяването на ключа, който е загубил работоспособността си. По-често това е подмяната на кодовите елементи, развалени пружини и т.н.

Ремонтът на замък е част от индивидуалната услуга, успехът на която изцяло зависи от опита и възможностите на ключаря. Ето защо не е рационално да ремонтирате евтин продукт, който се продава във всеки магазин – многочасовият ремонт на такъв замък ще струва повече от цената, ако си закупите нов.

Ремонтът на брави е популярна услуга, по време на която се възстановява функционалността на ключалката или се сменят клавишите. Възможността за ремонт на замъка се определя индивидуално при всеки случай, тъй като има разрушения и ситуации, след които замъкът не може да бъде възстановен.

Ремонта на брави означава възстановяване или подмяна на някои счупени части. Това не винаги е възможно и необходимо. Често се изисква само компетентно почистване и раздвижване на механизма, за да се възстанови работата на замъка. И се случва така, че работеща ключалка не е необходимо да се поправя в буквалния смисъл на думата, но клавишите са се изкривили настрани и трябва да ги изпробваме безопасно, като променяме тайната на ключалката.

Но какво ще стане, ако трябва да използвате ключалка, която е загубила ключове и не се продава такава? В този случай ние предлагаме услуга като възстановяване на ключове от механизъм.

Разбира се, ремонтът на заключване често е свързан с възстановяването на някои унищожени части на механизма. Понякога това се случва поради продължителна употреба и естествено износване. Често процесът на стареене на замъка се „задвижва“ от неправилно монтиране или има фабрични дефекти.

Във всички тези случаи преди всичко се определя рационалността на ремонта на бравата. Подобна услуга отнема много време, като освен доставката й е необходим огромен опит и знания. В тази връзка цената на ремонта на замъка никога няма да бъде ниска. Ако сте счупили сложна част от замъка, който е широко разпространен и чиято цена е ниска – ще бъде по-евтино да закупите нов замък в магазин, отколкото да го ремонтирате.

Нашата фирма shperts.com е в състояние да извърши всеки ремонт на брави. Изпълнява се предимно в ключарска работилница. Разходите за ремонта на брава на вратата е индивидуална за всеки случай.

Ремонтът на бравата включва:

  • Отваряне на бравите, ако не можете сами да го отворите;
  • Кодиране и смяна на клавиши;
  • Възстановяване на ключ чрез заключващ механизъм;
  • Възстановяване на някои части на ключа;
  • Почистване и поддръжка.