Услугите на ключарите от фирма shperts.com е за спешно отваряне на брави. Ключарят, който пристига на повикване, бързо ще реши проблема. Избягвайте ненужните разходи, обадете се веднага на мястото, където работят специалистите – ключари.

Има много причини за тази повреда: Вратата е затръшната, ключалката или болта залепва. Широко разпространена причина са кражбите, счупването на ключове.

При отваряне ключарите работят само с брави, без повреди, като същевременно поддържат тяхната изправност. Ако е невъзможно да се поддържа работното им състояние, клиентът се предупреждава предварително.

Нашият персонал от фирмата разполага:

  • С нови инструменти, добри консумативи и аксесоари.
  • Отварянето на заключената врата се извършва с помощта на деликатни техники, без да се повреди кутията и платното на бравата.
  • Фиксираните цени не позволяват „надуване“ на крайния цени, включително несъществуващи услуги.

Отваряне на аварийно заключване

Можем да отворим ключалка с всякаква сложност, независимо от нейния тип. Работим с цилиндър, ниво, кодови устройства: Mottura, Mul-t-lock, Superlock, Masterlock, Cisa, Dierre (Atra), Kale, Securemme, Mauer, Iseo, Abus, Abloy, Apeks, Fayn, Fiam, Mettam, Elbor, Guardian, Gerion, CAM, VAZ, Baranovichi и т.н.

Ако се нуждаете от ремонт или подмяна след отваряне на бравата на вратата, можем незабавно да монтираме нов механизъм, а в някои случаи сме готови да предложим най-добрата алтернатива за избор на брави.

Ние знаем правилния подход и затова внимателно отваряме вратите на всички производители. Ние предлагаме услуги за отваряне и монтиране на брави във вратите.

Спестяването на професионалната помощ на ключар води до ремонт  изцяло на вратата.

Обадете ни се, за да изясним проблема. Когато специалистът – ключар пристигне на мястото, трябва да покажете доказателство, че трябва да отворите вратата в даденото помещение. Това е необходимо, така че измамници  да не използват услугите. Цялата работа се извършва законно, след представяне на документи от вас – удостоверение за собственост или паспорт с разрешение за пребиваване на този адрес. В случай, че документите са вътре, е възможно да се отвори вратата на апартамента в присъствието на  полицейски служител и с гаранцията на съседите на обекта.

Целта на фирмата и нашите ключари е да Ви предложат професионална ключарска помощ, като се стараят да получавате най-доброто обслужване в сферата.

 

В нашите ключарски ателиета има богат избор за направа на ключове, аксесоари (дръжки, брави, патрони, катинари, ключодържатели, розетки, бронировки и други).

Ние сме една от първите частни ключарски фирми в България с дългогодишен опит в ключарските услуги в София. Предлагаме всякакъв вид ключарски услуги, а именно отключване на всякакви заключващи се системи, монтиране на брави и патрони, изработка на ключове, преработване на брави от касови на секретни със защита и бронировка.