ключар-в-люлинЖ.к. Люлин-4 е квартал в северната част на град София. Той е микрорайон в най-големия квартал на територията на София – Люлин. Кварталът граничи с бул. „Захари Стоянов” и жк Люлин 3 на североизток, с бул. „Панчо Владигеров” и жк Люлин 6 на изток, с бул. „Райчо Даскалов” и жк Люлин 5 на югозапад и Околовръстен път посредством ул. „Филиповско шосе” на запад.

Какво ще направите, ако е заключен вашият дом или апартамент?

Заключихте се или останаха ключовете ви вътре в къщата? Ако е така, ще ви е необходима незабавната помощ на денонощните ключари в квартал Люлин 4.

В случай, че сте изгубили ключовете си, ще ви е необходима незабавна помощ от ключари, моля, използвайте нашият екип от професионалисти в Люлин 4.

Загубата на ключове е неудобство за вас и вашето семейство, особено ако сте изгубили ключове късно през нощта, това е мястото, където 24-часов авариен ключар ще ви бъде първа ключарска помощ.
Ако сте загубили ключовете си за дома си, било то за входната врата или прозорците, дори и сте се заключили в дома си, нашият лицензиран ключарски екип може да ви помогне в най-неудобните времена по най-удобния начин.
Достъпът до имот след загуба или погрешно поставяне на оригинални ключове не означава достъп чрез разбиване на стъкло или повреждане на скъпи врати в дома ви.
Нашите специалисти са обучени за достъп без усилия.

Как да предотвратите заключването си?

Има неща, които могат да бъдат монтирани, за да се предотврати това.

Заключващите ролковите механизми могат да бъдат монтирани и да предотвратят заключване отвън.
Устройствата за ограничаване на вратите могат да спрат вратата да се затваря зад вас.
Хората, като че ли забравят да правят проверка за смазване с масло на ключалките и вратите си, да проверят за износени ключове или лошо нарязани резби, докато не е твърде късно.

Ако се заключите, квалифицираният ключар от Люлин 4, трябва да може да ви отвори обратно, без да направи повреди.

Необходими са ви ключове за някаква конкретна ситуация? Тогава денонощните ключари ще могат да ви помогнат.
Може да се нуждаете от рязане на ключа за вашата кола, входна врата, сейф, шкаф, прозорец и т.н. … професионалистите от Люлин 4 предлагат разнообразни услуги.

Нуждаете се от заключване?
Нуждаете се от достъп до имот или помещения?

Най-вероятно ще ви е необходимо да повикате ключари, ако сте се заключили в дома си или сте загубили ключовете си. Повечето ключари използват неувреждащ начин за отваряне, за да влязат във вашия имот.

Подмяна на ключалки

Може да се наложи подмяна и поставяне на  нови брави на вратите, ако наскоро сте се преместили в нов дом или бизнес, смяната на ключалките е специализирана област и може да има редица причини, поради които се нуждаете от ново заключване. Ключарят ще може да помогне със следното:

Промяна и монтиране на нова ключалка

Обновяване на брави

Изгубихте ключа

Смяна на ключалката, ако е повредена.  Ключарите от Люлин 4 ще могат да ви предоставят нов ключ.

Не на последно място слагаме  и цените. Знаем, че това е нещо, което касае всеки един от нас. Нашите цени са достъпни и могат да отговорят на всеки един с високи критерии. Качеството на услугите на нашите услуги е високо. Можете да се убедите в това, като ни посетите.

Пазете се от фирми, които се занимават с ключарски измами. Не се предоверявайте, защото допуснете ли ги в дома си може да пострадате вие и дома ви. Несъзнателното предоверяване може да ви остави широко отворени за допълнителни престъпления.