Фирма Shperts.com е ключарска фирма, която разполага с цялата гама от ключарски услуги – производство на ключове за врати от всякакъв вид. Изработва ги за кратко време и на конкурентни цени.

Защитете имота си, като отдадете предпочитание на качествени и трайни ключове, които са направени  от нашите професионалисти – ключари с дългогодишен опит.

Как работим?

Може да  пожелайте дубликат в случай на кражба, загуба, повреда, липса на комплекти. Въпреки това, големите компании – производители на устройства като Mul-t-Lock, Mottura, Securemme и други, ги предпазват от копиране, така че дубликат може да се направи само в оторизиран сервизен център, използвайки карта с индивидуален потребителски код.

В Shperts.com  можете да поръчате всички видове ключове – от обикновени (от всяка сложност) до собствени, защото имаме официалните права да произвеждаме устройства от всякакъв вид.

Вратите се затварят за офис и дом

Ако загубите оригинала на ключа, тогава можем да го пресъздадем от снимка или модел. Счупените ключове  могат да бъдат възстановени с помощта на специални техники.

Отличната технологична база ни позволява да извършваме работата с най-висока точност, ако е необходимо, да я модифицира ръчно, като запазва гаранцията на производителя. Това се отнася не само за популярния цилиндър и лост, но и всичките видове електронни устройства.

В нашата работилница правим  ключове (дубликати) от всякакъв вид. Ако сте загубили ключа или е счупен, то в най-кратки срокове ще ви направим нов.

Защо да изберете нашите ключарски услуги?

Първо, използваме качествени материали. Много цехове специално използват меки материали, което води до бързо увреждане на ключа. Ние се фокусираме върху качеството и можете да бъдете сигурни, че създадения от нас ключ ще ви служи дълго време.

Второ, използваме висококачествено оборудване от WENXING. Оборудването на WENXING се е утвърдило и има само положителни страни: Работи с добра точност и сертификати.

Трето, основните принципи на нашата работа винаги са били професионализъм, качество на извършената работа и лоялност към тези задължения.

За да направите ключовете (дублирани ключове), използваме две професионални машини:

  1. Машина WENXING-100E1. Универсална машина “4 в 1”. Машината принадлежи към линията за копирни фрези. Това е един от най-често срещаните модели в серията универсални машини за производство на дубликати.
  2. WENXING-399AC е оборудване за производство на вертикални ключове. Лесна за работа, евтина машина. Точни и надеждни.На трето място, нашите ключари имат най-пълната представа за това, как ключът работи в ключалката, те познават структурата на вътрешните механизми на различните брави и имат богат опит в изработването на ключове за брави. Имат повече от 1500 вида маркови заготовки. Ние винаги правим необходимите разстояния достатъчно добре от първия път, а след това клиентът, стигнал до желаната ключалка и изпитал дубликата, осъзнава, че е много лесно да се отвори вратата. Не е нужно да се връщате и да изпращате повторно направения за преразглеждане дубликат.