Има различни причини, поради които ще искате да промените бравите си. В някои случаи това е въпрос на спешност, т.е. сте загубили или заблудили ключовете си и ще изискате ключар да дойде веднага в дома ви.

Докато други обстоятелства, т.е. преместване от къщата, са по-неотложни, но са еднакво важни и може да се наложи да бъдат резервирани за деня, в който се движите, или за по-късна дата.

Когато поръчвате ключар, за да смените ключалките в дома си, искате да сте сигурни, че използвате инженер, който е опитен, надежден и рентабилен. За да ви уверим, че всички наши професионалните ключари от София са напълно оценени и акредитирани от индустриалните експерти.

Всички наши ключари са в състояние да извършат цялостна проверка на сигурността на дома и застраховката като част от нашата услуга и са в състояние да препоръчат качествени продукти, които отговарят на всички съответни стандарти за вашата застраховка и спокойствие.

Заменете брави и запазете дома си или бизнеса си …

Като експерти по сигурността искаме да гарантираме, че предоставяме на нашите клиенти най-актуалната информация относно застрахователните изисквания за дома, за да се гарантира, че те са в съответствие, когато сменят бравите в дома си.

Замяна на блокировка на вратите на UPVC

Повтарящите се врати се превръщат в най-често срещаните врати наоколо, затова сме се уверили, че всички наши инженери са специалисти на UPVC. Подмяната на ключалки на вентилаторите обикновено е пряка работа, но е от съществено значение да резервирате опитен ключар, който да го направи. Професионалните ключари носят всички стандартни брави с тях, така че 9 от 10 от нашите ключари могат да заменят ключалката ви при първото посещение.

Дори ако нашите специалисти в UPVC трябва да поръчат в резервна част, защото това е рядка или специализирана ключалка, бъдете сигурни, че можем да поставим тази поръчка и да сменим частта в рамките на 24-48 часа.

За да може всеки ключар да бъде класифициран като ключалка “британски стандарт”, те трябва да са били подложени на стриктни тестове, включително сила, издръжливост и разбира се сигурност, тези продукти също са преоценени и тествани повторно, за да сте сигурни, че имате пълна увереност в безопасността, качеството и надеждността на бравите, които сте инсталирали във вашия дом.

Често задавани въпроси за замяна на заключване:

Защо се нуждая от промяна на ключалките ми?

Има редица причини, поради които бихте се наложили да смените бравите си. За съжаление, взломът се случва по-често, отколкото бихме искали, и ако сте недоволни, че сте жертва на това престъпление, ще трябва да смените ключалките си. Независимо дали човек е разбил ключалката на разбит прозорец, смяната на ключалките е задължително, ако искате да се чувствате сигурни в собствения си дом.

Преместването на къщата също е време, когато ще трябва да смените ключалките си. Не знаете колко души имат копие на вашия ключ или ако предишните собственици са върнали всяко копие. Възможно е вашата застраховка да бъде анулирана, ако не замените ключалките след преместване. Затова е най-добре да ги замените!

Може би просто искате да актуализирате домашната си сигурност, тъй като блокировките стават все по-сигурни. Имайки стари или повредени брави за врати и прозорци, означава, че натрапникът може да види възможност за влизане, като замени старите ключалки, можете да имате спокойствие, че къщата ви е сигурна.

Това са само няколко от причините, поради които може да се наложи да смените вашите ключалки, професионалните ключари са готови за всякакви ситуации, така че каквато и да е причината се нуждаете от промяна на ключалките ни.