Управлявате ли хотелиерски бизнес? Вашите гости губят ли ключовете си от стаята, попадат ли в неудобни ситуации и създават ли проблеми „изненадващо“? Не сте сигурни, че вашите служители не превишават правомощията си и не влизат в стаите при отсъствие на гости?

Искате ли да се отървете от ненужните разходи за поръчка и подмяна на ключове, за подмяна на вътрешни цилиндри на заключващи устройства или брави изцяло?

Искате ли да решите проблема с контрола на достъпа до помещенията веднъж завинаги, за да повишите комфорта и общото ниво на сигурност във вашия хотел?

Тези проблеми могат да бъдат решени чрез оборудване на вашето заведение с модерни електронни брави и системи за контрол на достъпа до хотелските стаи.

И така, какви са предимствата при използването на електронни брави, а не на механични:

  1. Директни спестявания: Получавате спестявания само от ключове! В същото време ви е необходима само една минута, за да замените изгубената карта.
  2. Ако гост на вашия хотел е загубил картата за достъп, не е необходимо да сменяте ключалката или нейния вътрешен механизъм. Не е нужно изобщо да докосвате заключващата част на ключалката, просто трябва да блокирате изгубената карта, като промените кода за достъп.
  3. Електронните ключове са защитени от влага. Освен това, това не е просто парче пластмаса, а сложно устройство, съдържащо криптиран микрочип. Не е възможно да се копира картата.
  4. За разлика от конвенционалните механични брави, мрежовите електронни хотелски брави ще ви позволят да управлявате дистанционно всички заключващи устройства и да следите дали в стаята има гост.
  5. Електронните ключалки ви позволяват да внедрите схема за изключване на електричеството в стаята при отсъствие на гости. Това спестява до 30% от сметките за ток и повишава пожарната безопасност.
  6. Специален софтуер, предназначен за хотели, ще опрости управлението на хотела и ще го направи по-ефективно.
  7. Ще премахнете възможността за злоупотреби и измами от страна на персонала, като увеличите общото ниво на контрол върху достъпа до помещенията.

elektronni-bravi-2

Заключение

Съвременните електронни брави са удобни, те ви позволяват да спестите пари, да повишите престижа на вашия хотел и да подобрите ефективността на управлението. Закупувайки такива устройства, вие спестявате пари, и си осигурявате надежден достъп до всяка стая на Вашия хотел.