Подмяната на бравите на вратите не би била толкова популярна услуга, ако всички се отнасяхме по-внимателно към входните си врати!

Всеки механизъм се нуждае от минимални грижи, което отнема малко време. Достатъчно е да смазвате ключалката на входната врата поне веднъж годишно.

Това решава четири проблема едновременно:

  1. По добра работа, по-лесно завъртане на механизма.
  2. По-малко износване на работни елементи.
  3. Предотвратяване на събирането на прах, които блокират работата на напречните щанги.
  4. Защита срещу ръжда, което е особено важно за входните врати.

Също така, не забравяйте за елементарните препоръки за работата на всички заключващи механизми:

  1. Не вкарвайте ключове от двете страни на вратата едновременно.
  2. Като завъртите ключа, уверете се, че той е поставен докрай, не въздействайте върху него с цялата си сила.
  3. Избягвайте да вкарвате чужди предмети вътре.
  4. Веднъж годишно провеждайте “общо” почистване на механизма от замърсяване и прах.

Почистването се извършва лесно с помощта на специални течности, продавани по магазините. Просто изсипете малко количество от състава в ларвата, поставете и извадете ключа няколко пъти, като всеки път премахвате остатъчната мръсотия от него. Повторете, докато ключът и съответно ларвата се изчистят.

За цялостно почистване ще трябва да се въоръжите с отвертка и напълно да разглобите механизма за премахване на целия прах, да обработите частите с мазнина и след това да поставите всичко на мястото си. Не го правете сами, ако не разбирате структурата на замъка. Така рискувате да повредите важни елементи или да сглобите неправилно механизма. Най-добре е да се обадите на ключаря, за да поправи или напълно да замени ключалката на вратата.

Ако все пак ключалката е счупена

Обадете се на майстор- ключар и по този начин ще спестите нерви и пари. За опитния майстор – ключар подмяната на ключалки е често срещана услуга. В резултат на това ще получите гаранция за обслужване и спокойствие, увереност за собствената си безопасност на входната врата!

Ключарите ни са на Ваше разположение 24 часа в денонощието. Служителите ни реагират на повикването на посочен от Вас адрес, в рамките на 30-45 минути. Обслужваме всички квартали на София.

Свържете се с нас на тел: 0888 402 238! Идваме до 30 мин на адрес!

Подмяна на входните брави от фирма за Денонощни ключарски услуги –  shperts.com е гаранция за качество и надеждност.

Ние имаме дългогодишен опит в тази област, като извършваме монтаж с всякаква сложност. Разполагаме със собствен склад за аксесоари, използваме само професионални инструменти и висококачествени консумативи.

Трябва да смените ключалката?

Не се колебайте да ни се обадите. Ще бъдете доволни от нашите цени на услуги и висококачествена работа.