otkliuchvane-bravaОтключете безопасно

Как да отключите сейф? За да отговорите на този въпрос, трябва да разберете причината за неговото блокиране. Понякога е очевидно – собственикът е забравил кода или е загубил ключа. А понякога не можете веднага да кажете защо сейфът не се отваря.

Много зависи от модела на сейфа. Така че, в някои електронни ключалки са инсталирани, в други – кодирани механични брави, третата се заключва с ключ. Много модели имат комбинация от две ключалки от различен тип, за по-голяма надеждност. И във всяка линия от сейфове, независимо дали са Валберг, Айко или Топаз, има различни модели. Какво означава това? Това означава, че причините за заключване на ключалките ще бъдат различни.

Така че в електронните заключвания  най-честата причина за блокиране е паднала батерия, която захранва ключалката. Това не е от най-големите повреди, тъй като проблемът може да бъде разрешен достатъчно бързо, но трябва да отворите сейфа – батерията се намира от вътрешната страна на вратата.

По-малко често срещаната причина е неизправността на ключалката. И все пак, електронните заключващи устройства, особено в сейфовете Diplomat, Onix, Aiko и други еднакво добре познати марки, са много издръжливи и надеждни.

Що се отнася до механичните ключалки, както код, така и конвенционални, причината за неизправността им може да бъде повреда на заключващия механизъм, износване на ключалката, повреда на вратата на сейфа.

Как се извършва отключването?

Независимо от причината за блокиране, първото нещо, което трябва да направите, е да отворите сейфа. Като се вземат предвид методите на отваряне, не можете да се притеснявате за причината за заключване на ключалката.

Не искате да причините допълнителна повреда на ключалката и да я деформирате.  В този случай се обадете на нашата компания – ключарски и автоключарски услуги от Shperts.com , а пристигащият на място наш ключар ще реши всичките ви проблеми – бързо и точно.

Специалистът ще може да открие причината за блокирането, да отвори сейфа, без да го повреди и да поправи неизправността, ако има такава. Ремонт на брави, както механични, така и електронни, смяна на батерии, подмяна на брави, изработка на ключове, промяна на кода – ние предоставяме всички тези услуги на нашите клиенти. Затова, ако сейфът ви е заключен, не се колебайте или опитайте да го отворите сами. Много по-лесно и по-евтино, свържете се с нас. Ние винаги ще ви помогнем.

Услугата за безопасно отключване се предоставя както на адреса на клиента (в апартамента или офиса), така и в нашата работилница, зависи от възможността за предаване на „пациента“ в работилницата.