На всеки може да се случи да си забрави ключа в колата и тя да се заключи. Също така, може самият ключ да се счупи в ключалката и по този начин да не можете да си отворите. В такива ситуации хората са склонни да се паникьосват, да извикат приятел или пък кварталния ключар. Тези действия са напълно погрешни и могат да доведат до усложняване на ситуацията и дори до повреда на централната система на заключване.

Нашите ключари са лицензирани и автоключари. Много от тях се занимават основно с това. Те могат да ви помогнат, като бързо решат проблема и открият причината за него. Дори и да си загубите ключа за колата или пък да имате проблем със самото запалване – не се притеснявайте! Тази ситуация може много бързо да бъде овладяна от нашите автоключари. По принцип да се изработи нов ключ за запалване или пък за отключване е много трудно нещо без оригинал. Но нашите автоключари са попадали в далеч по-безнадеждни ситуации и биха ви помогнали на всяка цена. Каквото и да стане, можете да бъдете спокойни, че сте в сигурни ръце и проблема ще бъде решен.

Другата аварийна ситуация е да ви се счупи ключа в ключалката на вратата или самото запалване. Трябва да останете спокойни и просто да ни се обадите. Такова вадене на ключ изисква професионализъм, така че да не се навреди на запалването или пък на вратата. Нашите ключари ще отстранят заседнала част, ще ви издадат нови ключове и ще ви дадат съвети как да избегнете повторен проблем.

Друга често срещана ситуация е ключът да превърта. Това се случва от износване, от промяна във формата на ключалката и куп други причини. Отново не се колебайте и ни потърсете.

Преди да се появяват дадените проблеми има признаци за това. При всяка нередност със заключването не се колебайте, а ни потърсете!