Българските граждани масово срещат проблеми с ключовете и ключалките си. При такава ситуация, често се опитваме да поправим проблема с подръчни материали и без особени знания за отстраняването на проблема, а така често се случва да задълбочим проблема. За да избегнете тези ситуации ще Ви представим няколко причини да се консултирате и да използвате услугите на професионален ключар.

  1. Ключарите от shperts.com са на Ваше разположение денонощно, 7 дни в седмицата (дори и през почивните дни). Освен това цените, които предлагаме са едни от най-ниските в бранша, а качеството на услугите ни е гарантирано.
  2. Работим само с качествени материали, от официални представителства на фирмите за България. Държим на качеството и не правим компромис с неясен произход на материалите, използвани за поправянето на Вашата повреда.
  3. Професионалните ключари на shperts.com ще се опитат да Ви помогнат да запазите целостта на вратата ви и да отстранят проблема с възможно най-малко поражения. Със специализираната техника, с която разполагаме, Вие получавате обслужване на най-високо ниво и без риск от допълнителни усложнения.
  4. Shperts.com предлага богата гама от услуги в ключарския бизнес – аварийно отключване на вашия дом, офис, автомобил; отключване на каси и сейфове; прекодиране на касови брави; монтаж на брави и патрони (основни и допълнителни); изработка на ключове в нашите ателиета.