Технологията измина дълъг път и тези подобрения не се ограничават само до компютри. Австралийската автомобилна индустрия е една от тези технологии. Освен това, което се намира под капака на автомобила, обикновените ключове за автомобили са заменени с тези, които са известни като транспондерни ключове. Транспондерните ключове са автомобилни дистанционни ключове.

И така, какви точно са те и имате ли нужда от такъв?

Ключове транспондер – Преглед

Транспондерният ключ е неразделна част от системата против кражба на Вашия автомобил. Това е малък микрочип в пластмасова глава на вашия ключ, който получава сигнал през антенния пръстен около цилиндъра на запалването. Ако компютърът на превозното средство не получи подходящия отговор от транспондерния ключ, компютърът ще откаже превозното средство да работи.

Система против кражба

Транспондерните ключове ще попречат на автомобила Ви да  бъде откраднат. Както бе посочено, автомобилът ви няма да стартира, ако не получи съответния сигнал от вашия ключ. Дори копиран ключ няма да работи, ако не подава подходящ сигнал. В тези случаи е най-добре да се консултирате с ключар, който да ви направи работно копие на вашия транспондер – ключ. Ние ключарите от фирма  shperts.com имаме квалифицирани автомобилни ключари, които ще ви осигурят това, от което се нуждаете.

Спешни ситуации

Старите автомобилни ключове бяха по-прости, и ако загубите ключовете на автомобила си могат да се възстановят. С транспондерните ключове не е толкова просто. С транспондерните ключове това може да струва скъпо. Трябва да се свържете с вашия ключар за подмяна на ключ и заключване на автомобил.

Но какво да направите, ако се окажете в извънредна ситуация?

Ако се окажете извън автомобила си рано сутрин? Автокъщата няма да може да ви помогне. Вашата опция е да се обадите на добра ключарска фирма, която осигурява 24/7 спешни услуги като shperts.com. Ние помагаме при изгубени ключове, счупени ключове, повторно включване, дублиране на ключове и всичко това на минимални цени.

Програмиране на ключове за транспондер

Ако попаднете в аварийна ситуация, ще се радвате да знаете, че програмирането на ключ за транспондер отнема само минути. Тази услуга е различна от рязането на ключове. Това означава, че ключът трябва да се впише в запалването на колата, за да може да стартира автомобила. Бъдете наясно с ключовете втора ръка. Те не могат да бъдат прерязани. Възможно е също така те вече да са програмирани.

Ние ключарите от shperts.com можем да ви помогнем, докато предоставяме нашите изключително качествени услуги. Обадете се на 0888 402 238 да обсъдите вашите нужди за автомобила си.