Минаха дните, когато сте били на почивка и през цялото време сте се притеснявали за безопасността на вашето домакинство.

Сега разполагаме с интелигентни инструменти за сигурност, за да засилим въведените мерки за безопасност.

Най-добрият аспект на тези интелигентни уреди е, че те не са трудни за разбиране. Ако знаете как да работите със смартфон, със сигурност ще управлявате допълнително приложение, свързано с приспособления за интелигентна защита.

Нуждаете ли се от по-подробна представа за това какво предлага пазарът в момента?   Ние и маме няколко препоръки, събрани в две категории.

  1. Интелигентни ключалки

Когато имаш едно от тези неща на вратата си, знаеш, че сигурността на къщата ти е в добри ръце.

Тази година, следните интелигентни заключващи се врати получиха признанието на експертите:

Kwikset 916 Z-Wave SmartCode Touchscreen Electronic Deadbolt: това здраво устройство ще се заключи автоматично след 30 секунди, така че практически изключва дилемата: “заключих ли вратата или не?”. Можете да преинсталирате кода, ако е необходимо, плюс можете и да използвате технологията Home Connect, за да свържете ключалката с други системи за наблюдение.

Schlage Connect BE469NX: предлага 30 персонализирани потребителски кодове и вградени сензори за движение, които ви предупреждават за всяка заподозряна дейност извън нея.

August Smart Lock: получавате безкраен достъп до дома си и неговото представяне не се влияе от прекъсвания на захранването.

За да сте сигурни, че те са инсталирани правилно, си струва да се обадите на местния ключар за помощна ръка. Много от тях са специализирани в справянето с интелигентни ключалки.

В Shperts например предоставяме такава помощ, така че не се колебайте да се свържете с нас всеки път, когато сте изправени пред дилема .

  1. Безжични интелигентни камери за сигурност

Камерите за сигурност стават все по-усъвършенствана технология, която подобряват ефективността си.

Система за сигурност Arlo Pro: този безжичен пакет за наблюдение предлага безплатни местни системи за съхранение на облаци, задействани от движение и активирани от звук сензори в разумен ценови диапазон.

Устройство за защита “Канарче”: засиленото нощно виждане и наблюдението на качеството на въздуха са функциите, които го отличават.

Smano UFO: дизайн с нисък профил, идеален за наблюдаване на вашите вътрешни принадлежности поради 360-градусовото му покритие. 1080p качество и нощно виждане за по-малко от £ 150.

Претегляне на Вашите опции
Вярно е, че има много функции, които трябва да се вземат под внимание.
Да не говорим за бюджета – цифровите активи за домашна сигурност са доста скъпи, ако ги сравним с класическите решения.

Но независимо от решението, което изберете, трябва да имате предвид един аспект: безопасността на дома е вид инвестиция, която не бива да се страхувате да направите.

В края на краищата, да останете отворени за различни опции за домашна сигурност ще направи вашата къща трудно проницаема за крадците.