Биометричните брави могат да добавят високотехнологичен и високотехнологичен блясък към всякакви жилищни или търговски условия. В тази публикация в блога специалистите по инсталиране на заключване с висока степен на сигурност в денонощните ключари в София ще направят подробности по отношение на различните типове най-добри брави за отваряне на пръстови отпечатъци, така че да можете да направите избор при определянето на какъв тип заключване на вратите за пръстови отпечатъци да имате инсталиран във вашия имот.
Безключов биометричен блок за пръстови отпечатъци на вратите

Заключващият механизъм на батерията работи с блокировъчни болтове, които са устойчиви на износване. Те ви позволяват да получите достъп до вратата чрез въвеждане на пръстов отпечатък, кодови кодове, традиционен ключ или комбинация от някое от тях чрез процес на двойно удостоверяване. Той е достъпен, водоустойчив и позволява многобройни възможности за достъп – с цялата силна сигурност, предлагана от силен блокиращ болт.
Adel 3398 без ключ за биометрични пръстови отпечатъци на вратите

Този собственик на входно ниво и бравата на собственика на бизнес имат опции за достъп, включително пръстов отпечатък / биометричен вход, цифрова парола и механичен ключ. Той може да съдържа над 100 регистрирани пръстови отпечатъка, но може да използва само една цифрова парола едновременно. Също така има възможност за напълно документирани одиторски пътеки на всички дейности по заключване. Това е добре обаче, тъй като е по-сигурна, когато вратата е програмирана да се отваря само за определени отпечатъци – особено на работното място, тъй като премахва необходимостта да се даде една и съща парола на вашите служители.

U-tec Ultraloq UL3

Тази евтина ключалка е предназначена да се използва в дома и в бизнеса, но не е най-доброто за среда с висока степен на сигурност. Има IP65 прахоустойчивост и водоустойчивост и може да съхранява до 90 отделни пръстови отпечатъка. Ключалката е в долната част на тялото на ключалката, което прави много по-трудно да се пробие ключалката. Тя е усъвършенствана с пръстови отпечатъци, може лесно да бъде инсталирана от аматьори, е устойчива на атмосферни влияния и има ефективни енергийни настройки, които помагат на вътрешните батерии на ключалката да продължат много по-дълго.

Yale TDM4109 Корпус за затваряне

Тази биометрична ключалка е елегантна и футуристична и може да се отваря с пръстови отпечатъци (разбира се), както и цифров код и традиционен ключ. Той използва прогресивно сканиране, което точно улавя пръстови отпечатъци, което улеснява достъпа до вашата врата. Тя просто изисква само едно докосване, за да прочете вашите отпечатъци, а също така разполага с дръжка за излизане от паника, която позволява лесен достъп при аварийни ситуации, което прави тази заключалка добър избор за училище, офис или институционално разположение. Той може да бъде програмиран с до 20 пръстови отпечатъка и има цилиндър за заключване с висока степен на сигурност, автоматична аларма и терминал за аварийно захранване, който може да се използва в случай на прекъсване на захранването.

Westinghouse RTS ПИН код за заключване и пръстови отпечатъци за заключване на врати

Това заключване се използва най-добре в бизнес средите. Сензорът за пръсти работи заедно с традиционния ключ и пин код, както и с оптичен скенер за отпечатъци CMOS, който работи чрез преобразуване на светлината в електрически сигнал, бързо и точно четене на пръстови отпечатъци. Той има висококачествено метално заключващо се метално тяло, което е построено за дълголетие и може да бъде интегрирано с интелигентни устройства. Тя позволява прехвърлянето и преглеждането на проследяващите пътеки за заключване на множество устройства, което го прави идеален за бизнес мениджъри.

Samsung SHS-P718 цифрова брава с пръстови отпечатъци

Тази фантастична заключваща система на вратата може да бъде достъпна с ПИН код, пръстови отпечатъци или дори RFID код. Той позволява достъп за идентификация, който изисква удвояване на отпечатъка ви с друг метод за достъп, осигуряващ по-високо ниво на сигурност. Той може да бъде програмиран с 30-пинови кода и до 100 пръстови отпечатъка. Той разполага с 5 механични бутона, които могат да се използват като метод за спешни случаи, ако има някакъв недостатък, свързан със захранването. Той има дроселен цилиндър в силно изградено заключващо се тяло и специална патентована дръжка за натиск, която предпазва от байпас – и дори вградена аларма, която може да бъде интегрирана с умни домашни / смарт телефони / устройства за сигурност.