Фирма SHPERTS.com може да си поръчате услугата по монтиране на брави на врати на достъпна цена. Нашите майстори работят с метални, пластмасови, дървени материали. Дейностите се провеждат в жилищни апартаменти, офиси, веранди, вили.

Ние сме една от първите частни ключарски фирми в България с дългогодишен опит в занаята. Занимаваме се с цялата гама от ключарски услуги, а именно отключване на всякакви заключващи се системи, монтиране на брави и патрони, изработване на ключове, преработване на брави от касови на секретни със защита и бронировка. Работим с всички налични на българския пазар, лицензирани вносители на заключващи се механизми и обков – дръжки, шпионки, розетки.

Преди да започнете дейност, възниква въпросът: трябва ли само да извършите това или да се свържете с ключар?

Нито една инструкция няма да ви позволи да извършите правилно цялата работа. Манипулацията е трудна за изпълнение, изисква използването на специализирани инструменти и опит. Препоръчваме ви да се свържете с нашата ключарска фирма.

Нашите майстори предлагат:

Спестяват време. На практика те изработват всеки етап от монтажа.

Позволяват ви рационално да управлявате бюджета си. Професионалният подход включва оптимизиране на текущите манипулации. Не е нужно да купувате съмнителни аксесоари, професионални инструменти.

Те гарантират функционирането на механизмите, безопасността по време на работа. При извършване на дейностите си майсторът внимателно изучава детайлите, сравнява ги с качеството на работната повърхност. Работата е така, че да предпази клиента от хакване.

Поддържа целостта на основния материал. При грешен подход характеристиките на платното се нарушават. Ключарят ще запази външния вид, звука, топлоизолационните свойства. Плътността на затваряне се подобрява – няма да има пробойни в къщата.

Цена за монтаж на брава

Цената на услугата зависи от материала на производство, спецификата на заключващото устройство. Работата се извършва бързо – корпусът не се разбива и монтирането не отнема много време. Продуктите, захранвани с електричество, днес не са популярни, но цената за монтиране на брава на врата е висока. Манипулацията ще изисква професионализъм, допълнителни разходи.

Замяната на старото заключващо устройство с други продукти, ще бъде по-евтина. Платете повече, ако трябва да модифицирате вратата. Има клиенти, които изискват инсталирането на продукти, създадени в ограничени количества – в тези ситуации цената е по договаряне, тя се формира след оценка на обема на необходимите мерки.

При въпроси относно подсигуряване на Вашето жилище, може да се обадите на посочените телефони, за да се уговорите с наш ключар за оглед и консултация спрямо желанията Ви за нивото на заключване, което си изберете. Ще получите професионално мнение, съобразено с всички критерии и особености на Вашата врата.

С дългогодишния ни опит в сферата на ключарския занаят сме успели да наложим едни от най-достъпните цени на пазара. Нашата цел е съотношението между цена и извършена ключарска услуга да е максимално адекватно и съобразено.