Позволете на ключарите на SHPERTS да ви помогнат да решите коя ключалка да изберете

Всеки знае, че няма място като дома – това е най-важното място, където се чувстваме сигурни, в безопасност и удобно. Затова сигурността на високотехнологичните брави и нискотехнологичните брави е от жизненоважно значение. Наличието на подходяща сигурност в домовете ни е основна в този дълъг път на спокойствие и комфорт.

Що се отнася до домашната сигурност, има много опции, включително инсталиране на оборудване за наблюдение, подходящо осветление, аларми и използване на метални решетки на плъзгащи се врати, за да се предотврати пробив. Когато става дума за запазване на вашите неща и крадците далеч – брави са първите неща, за които хората мислят, те са основен приоритет в сигурността на дома и се смятат за първа линия на домашна защита.

Статистика:

Ето фактите според последната статистическа информация на ФБР за единната престъпна отчетност:

Как да избера технологията за правилно заключване

Когато става въпрос за избора на високотехнологични и нискотехнологични брави за сигурност, има много възможности. Един от начините да се определи какъв тип заключване да се използва, е да решите кое би ви допаднало повече .

Въпреки че сме склонни да мислим за високотехнологичните ключалки като по-добър, по-силен и по-бърз избор, в света на ключалките не е задължително. Високотехнологичните брави осигуряват просто удобство. Те включват брави със системи за влизане без ключ, брави, които могат да се отварят с вашия смартфон или които използват кодов ключ вместо традиционен ключ.

Много опции за интелигентно заключване ще ви изпращат сигнали, когато някой влезе в дома Ви. Те са в състояние да проследяват кой всъщност влиза и излиза, тъй като различни кодове могат да бъдат дадени на деца, гости и служители. Умните брави са изключително полезни, ако трябва да заключите или отключите от разстояние вашата врата, за да има достъп до някого. Също така ако не можете да си спомните , дали преди да излезете сте заключили дома си, можете да го направите – с натискането на един бутон вратата ще се заключи, премахвайки всякакви притеснения.

Уязвимости на високотехнологична защита

За всяко удобство винаги има компромис – така и високотехнологичната сигурност може да дойде с няколко недостатъка, които си заслужава да бъдат разгледани.

Много от тези устройства изискват захранване; батериите могат да се повредят. Технологията използва интернет. Cyber крадците обичат предизвикателство и вашият дом може да стане цел за хакери. Има и въпросът какво се случва, ако има прекъсване на захранването и интернет спре. Повечето системи идват със заобиколни и резервни копия. Един добър въпрос, на който трябва да отговорите (и да живеете с него) е “Какво се случва с електронната Ви ключалка в случай на прекъсване на електрозахранването – дали се заключва или отключва?”

 Високотехнологичните решения за заключване с ключарите SHPERTS

Наемането на професионален ключар ще гарантира, че инсталирането на сигурността във вашият дом или офис е направено правилно. Можете да получите достъп до контрола с многобройните функции, които предлагаме. Всяко високотехнологично решение е насочено към осигуряване на лесен достъп и същевременно осигуряване на първокласна сигурност.

Опции за нискотехнологични заключвания – традиционните заключващи механизми и ключове са изпробвани и са верни – независимо дали става въпрос за инсталиране на едноцилиндрови ключалки и брави , закрепвания с двойни цилиндри, ключалки за повърхностен монтаж, брави с висока степен на сигурност или манипулатори. Нискотехнологичните ключалки обикновено са несложни, но не по-малко сигурни от техните високотехнологични партньори.

Нека ключарят на SHPERTS да бъде първата линия на защита в осигуряването на вашия имот. Независимо дали искате удобството на високотехнологичните брави или искате да надстроите до заключващи устройства с висока степен на сигурност, разполагаме с уменията да инсталирате както високотехнологични, така и нискотехнологични брави, които ще ви помогнат да се чувствате сигурни и в безопасност

Висококвалифицираните ключари на SHPERTS  са експерти по сигурността и могат да оценят дома ви и да направят съществени препоръки за това какви мерки да предприемат, за да обезсърчат натрапници – какви са най-добрите видове високотехнологични и нискотехнологични брави за сигурност. Ключарите могат да открият уязвимости в текущата ви защита и да предложат начини за повишаване на сигурността, като дават на вас и вашето семейство спокойствието, което трябва да имате у дома си.

 Вие сте дошли на точното място – ключарски услуги SHPERTS

В SHPERTS ключарски услуги предлагаме както високотехнологични, така и нискотехнологични брави за сигурност. Не търсете повече; намерихте местен, надежден ключар . Наемането на сертифициран ключар има значение.

Като пето поколение ключар, SHPERTS ключарят обслужва домове, фирми и хора, които са били в извънредни ситуации от 1975 г. насам. Ето защо ние сме перфектното решение, когато търсите информация за домашната си сигурност , Обадете се на SHPERTS ключарски услуги днес на (561) 531-2619 – радваме се да обсъдим всички ваши нужди за сигурност с вас..