СЪВЕТИ ЗА КОНТРОЛ НА ДОСТЪПА, ЗА ДА ОСИГУРИТЕ СИГУРНОСТ НА ВАШИЯТ БИЗНЕС

Нашата мисия е да ви помогнем да извлечете максимума от вашата система за сигурност, така че да имате спокойствие при управлението на вашия бизнес. Следвайте съветите по-долу, за да подобрите безопасността на вашата компания и да я издигнете на следващото ниво.

 

СЪВЕТИ ЗА ОХРАНИТЕЛНИ  СИСТЕМИ НА ВРАТИТЕ

Клавиатури и достъп с карти

Използвайте клавиатура или достъп с карта, за да намалите вероятността ключалките да бъдат заобиколени физически.

Уверете се, че всички регистрирани притежатели на главен ключ са добре обучени и сведете броя на притежателите на главния ключ до минимум.

Домофонни системи

Използвайте домофонна система, за да комуникирате с гостите, преди да им разрешите достъп до всякакви сигурни зони. Този процес позволява допълнителна проверка, особено ако вашата домофонна система е оборудвана с видео.

Осветление и камери

Осветете вратите си възможно най-добрия вариант против крадци. Поддържането на осветени заключени врати затруднява доближаването на сградата и опита за разбиването на ключалките им.

Използвайте камери, където е приложимо, за да държите под око вратите си, както и коридорите до външните врати. Също така трябва да помислите за добавяне на аларма за сигурност след работно време.

Hand inserting key card in electronic lock. Woman opening hotel room door. Privacy, security, personal identification concept, copy space

СЪВЕТИ ЗА ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ

В допълнение към тактиките, които могат да обезопасят входовете и изходите, много фирми се възползват от сигурния контрол на достъпа вътре в самата сграда. За да запазите поверителните си проекти в безопасност и да гарантирате, че посетителите не случайно ще се окажат в заблудени зони, опитайте тези съвети.

Карта ключ

Внедрете достъп чрез карта за отключване на врати в сградата, за да контролирате достъпа до зони с висока сигурност, особено области с технологични уязвимости като сървърни ферми.

Интериорни камери

Използвайте интериорни камери за наблюдение на всякакви врати или контролно-пропускателни пунктове, които предпазват тези поверителни зони.

Наблюдавайте трафика на неработещи хора

Използвайте придружители и пропуски за посетители, за да сте сигурни, че гостите в сградата ще се ориентират, без да се притеснявате за достъпа им до поверителна информация.

РАБОТА С ОХРАНИТЕЛНА КОМПАНИЯ

Ако се чудите колко от тези съвети се отнасят за вашия бизнес и с какво трябва да сте подготвени да се справите, докато вашата компания расте, свържете се с shperts.com . Ние можем да ви помогнем с предложения, оценки на сигурността и да предоставим най-добрите ключарски услуги около вас , от които вие и вашият бизнес се нуждаете, за да бъдете възможно най-подсигурени.