Ключарите в нашата фирма shperts.com са специализирани в производството, регистрацията и възстановяването на ключове за автомобилите Hyundai. Можем да направим дублиращ се ключ с чип за Hyundai.

Ключ за запалване на Hyundai

Автомобилите Hyundai имат система против кражба за обездвижване, наречена „SMARTRA“. Подчертаваме, че някои модели на тези автомобили, например Hyundai Lantra, се произвеждат със система за обездвижване от 1996 г.! Невъзможно е да стартирате колата с ключ без чип.

Много собственици на автомобили в корейската автомобилна индустрия не знаят за наличието на система за обездвижване в колата си. На външен вид „простият“ ключ на Hyundai не е проблем за тях, но никой не знае съдържанието вътре в чипа. Наличието на система за обездвижване за много собственици на автомобили на Hyundai е новина, когато се опитват да дублират или зададат аларма с автоматично стартиране. Особено упоритите хора, които не се доверяват на нашия опит и оборудване (което показва не само чипа, но и неговия тип), изискват производството на “обикновен” ключ за Hyundai.

На външен вид най-разпространеният ключ за запалване на Hyundai съдържа чип вътре.

Ключът в Hyundai

По-защитените видове чипове започнаха да се използват в повечето модели автомобили на Hyunday. Ключовата механика също се промени съществено – ключът Hyundai получи по-голяма защита.

Ключ за Hyundai

На много модели от последните години на производство, като Hyunday Santa Fe, Hyundai I30 и др., в клавишите се използват чипове с повече памет. Това увеличи крипто защитата на автомобила. Но сега е невъзможно да се дублира такъв ключ: той трябва да бъде регистриран чрез диагностичния конектор.
Специалистите на нашата фирма са готови да ви регистрират такъв ключ.

Все по-често в колите на Hyundai се използват така наречените „умни клавиши“. В този случай самата кола вместо обичайния ключ за запалване има бутон “старт”.

Умен ключ Hyundai

Умният ключ е интересен с това, че съчетава две функции.
Първата функция ви позволява да отваряте и затваряте вратите на автомобила, както и да стартирате двигателя с бутона, без да изваждате ключа. Тази функция се поддържа от батерия, разположена в ключа за запалване на Hyundai.

Втората функция ви позволява да използвате автомобила в случай, че батерията е изтощена. Бутоните за отваряне на вратите в този случай няма да работят. Няма да може да стартирате автомобила чрез бутона. В този случай трябва да вземете механичен ключ за аварийно отваряне на вратата. Ще бъде възможно да стартирате автомобила със същия бутон, само преди това интелигентният ключ ще трябва да бъде поставен в специален слот за ключове.