Ако загубите всички ключове от багажника на вашата кола ние професионалните ключари от фирма shperts.com, можем да ги възстановим.

Използвайки съществуващия ключ, можем да възстановим ключа за багажника. Не е нужно да търсите онези, които първо отварят ключалката и след това възстановяват ключовете или заменят механизмите. Ще получите готов работен ключ директно от нас.

За да поръчате готов ключ за багажника си, трябва: да се свържете с нас.

Смяната се извършва в удобен за вас час и ден. Разходите зависят от разстоянието на вашето местоположение.

Ключ за багажник за Mercedes-Benz

Нашите професионални ключари имат своите познания за смяна на ключа за багажника специално за Mersedes-Benz. Те изглеждат като класическите.

Патроните за багажниците на Mercedes, имат някои значителни промени. Използва се изключителен профил на ключовете и съдържа порядък от повече кодови елементи (тоест повишена поверителност).

Патрона на багажника на за Mersedes-Benz също са номерирани, съдържащи пет цифри, първата от които задължително е две.

Ако не успеем да отворим багажника?

Може да има две причини, поради която ключът не отворя заключването на багажника, въпреки факта, че е изпълнен ефективно. Ще изброим тези причини по-долу, включително с цел да предупредим бъдещите си потенциални клиенти:

Цилиндърът за заключване на багажника е цилиндър с кодови елементи, изработени от алуминиева сплав със силиций. В същото време, въпреки затворен, ключалките на багажника в повечето случаите са разположени на улицата, тоест в агресивна среда.

Ако тези брави не се използват в продължение на 2-5 години (в зависимост от тежестта на метеорологичните условия): ключалките се увреждат – алуминиева сплав със силиций се разлагат и клавишите, дори и най-скъпите, спират да работят.

В този случай се препоръчва да почистите, промиете ключалката. Или пробиване и пълна подмяна на замъка, ако не успее да го възстанови.

По-специално, професионалните ключари се сблъскват със замърсени ключалки на багажниците на автомобили – при пътуване във влажна среда и  други континенти. Ключалките са замърсени толкова много, че се налага да се направи пробив.

Неравна повърхност

Багажникът на покрива и колата за кола е пластмасова кутия с единична брава. Към ключалката е свързан дълъг метален прът, който при завъртане на ключа в патрона или заключва, или отключва капака на багажника.

За да тествате ключа, багажникът трябва да бъде поставен върху равна повърхност.

Ако това условие не е изпълнено, фиксиращият прът на ключалката може да бъде усукан и ключът няма да се завърти, не защото “не работи”, а защото заключващият прът не попада в дупките му.