Различни решения с ключалки и ключове, които ви позволяват да увеличите сигурността, да увеличите издръжливостта на ключалката, както и да направите използването на ключалки и ключове по-удобни за потребителя.

Временни ключове, цилиндри и сърцевини, както и системи за прекодиране и секретни промени.

Най-често се изискват временни ключове, цилиндри и ядра. Основната им цел е да работят за известно време, а след това да бъдат заменени с по-тайна комбинация.

Временен заключващ цилиндър

Ние  от фирма Shperts.com предлагаме стандартна услуга “временен цилиндър”, която най-често се използва при ремонт. Предимствата на тази сервизна услуга е:

Първо, можете спокойно да дадете ключа на професионалните ключари, които извършват ремонта – след като ремонтът е завършен и цилиндърът е заменен с постоянен работен ключ (или неговото копие), вашата врата няма да се отвори.

Второ, заедно с временния цилиндър, цялата мръсотия (строителния прах) ще бъде изхвърлена, което със сигурност ще бъде събрана и опакована по време на ремонта.

На трето място, тъй като ви се дава постоянен цилиндър (или можете да го вземете сами от магазина и склада или да изберете от различни подобни), можете да сте сигурни, че ключовете са били в правилните ръце.

И четвърто, като допълнителен бонус, ще получите от ключаря не само смяна на цилиндъра, но той ще провери работата на всички части на вратата, ще я смаже, ще затегне дръжките, ще провери уплътнението, ще регулира силата на вратата. След ремонт, това е особено важно.

Трябва да се отбележи, че услугата „временен цилиндър“ се заплаща, като цената му е сумата от цената на самия временен цилиндър, цената на отпътуване и работата на ключаря за услугата, която да я замени по ваше искане.

По същия начин се използва временният цилиндър и временно ядро. Като правило всички монтажни ядра имат еднакви ключове. А постоянните жила са в оригиналната опаковка и се отварят само от клиента лично преди монтажа. Подобно на времевия цилиндър, цената на основната инсталация се основава на цената за замяна с постоянен.

Друг тип заключване, при което се прилага временният ключ, е нивото на заключване с преобразуване на код. От фабриката всички ключалки идват с един и същ временен или с други думи ключ за сглобяване. За да се провери работоспособността на ключалката по време на инсталацията и за ключарите по време на ремонта, се използва ключът за инсталация, след което се извършва преобразуването в пълен и уникален ключ.

С дългогодишния ни опит в сферата на ключарския занаят сме успели да наложим едни от най-достъпните цени на пазара. Нашата цел е съотношението между цена и извършена ключарска услуга да е максимално адекватно и съобразено.