SHPERTS предлага висококачествени професионални денонощни ключарски услуги в квартал Овча Купел 1. Нашите професионалисти имат дългогодишен опит в областта на ключарството и при работата си използват едни от най-модерните технологии в тази сфера, с помощта, на които си вършат бързо и качествено работата.

Обикновено аварийните ситуации се случват по време на малките часове на нощта. Независимо колко е късно ние ще дойдем при вас в рамките на половин час. Счупени ключове, изгубените такива или дори по-сложи неща не са проблем за нас.

Много от проблемите със заключването и бравите като цяло биха се решили лесно, ако имате дубликат или пък си изработите чисто нов ключ, дори и без да имате оригиналния. Всички тези услуги ги предлагаме в нашето ателие в квартал Овча Купел 1.  Отворено е денонощно и вие можете да дойдете по всяко време. Предлагаме и безплатни консултации, ако искате да обсъдите нещо важно за вас с нас или пък да получите професионално мнение, ние сме на ваше разположение. Предлагаме и безплатен оглед, ако искате да смените заключващата система или част от нея.

Към услугите си в квартал Овча Купел 1 предлагаме и денонощен автоключар. Той ще е при вас в рамките на половин час, независимо в колко часа ще ни се обадите.  При идването си специалистът ще поиска да му покажете документите си за собственост на автомобила. След като преминете през тази процедура, можете и да преминете към решаването на проблема. Всеки един професионален автключар ще иска да види документите ви.

На последно място засягаме и темата с цените. На някои места тези услуги струват скъпо, но това не важи за нас. Нашите цени са съобразени с бюджета на клиентите ни. Можете при консултацията да поискате да ви изготвим оферта спрямо ситуацията и бюджета, с който разполагате. Елате и се убедете сами в това! Очакваме ви!