КЛЮЧАР В ЧЕЛОПЕЧЕНЕ

Ключрски услуги и авариен ключар в ж.к. Челопечене – пристигаме до 25мин!

call-button

Денонощен авариен ключар в Челопечене, София-
Работим денонощно 24/7 – Аварийно отключване на всички марки брави в Челопечене, София, денонощен ключар Челопечене, Ключар в Челопечене.

„Челопечене“ е квартал на София, част от район „Кремиковци“. Намира се извън околовръстното шосе, на около 12 км североизточно от центъра на София.

Фирма SHPERTS предлага денонощни ключарски услуги на територията в квартал „Челопечене“- София.

Фирма SHPERTS предлага различни услуги на клиентите от всички квартали на София.

Специалистите от SHPERTS предлагат ефективни начини за изваждане на счупен ключ от ключалката:

Опитните ключари на SHPERTS могат да отговорят на въпроса какво да правите в ситуация, когато ключът е заседнал в ключалката. Методът, който дава положителен резултат в 90% от случаите, е използването на поялник. За да се извърши операцията, цялата повърхност на замъка е предварително залепена с маскираща лента, с изключение на ключалката и изпъкналия фрагмент. След това изпъкналият връх се смазва с флюс за запояване или колофон, нанася се спойка (обикновено калай).

За да завършите процеса, ще ви е необходим домакински поялник с мощност 60-100 вата. С помощта на поялник парче тел се запоява към изпъкналия фрагмент. За да премахнете заседналия сегмент на ключа, трябва да издърпате жицата. Ако чипът е заседнал, внимателно завъртете проводника, докато достигне неутрално положение.

Един от начините за получаване на чип, когато всички други методи са били изпробвани и неуспешни, е напълно да се пробие сърцевината на ключалката (цилиндров механизъм). Пробиването е възможно, когато ключалката е изработена от обикновен, незакален метал, който лесно се обработва с подходяща бормашина.

SHPERTS е фирма, в която работят квалифицирани ключари. Можете винаги да разчитате на професионализмът им!