КЛЮЧАР В ХЛАДИЛНИКА

Ключрски услуги и авариен ключар в ж.к. Хладилника – пристигаме до 25мин!

call-button

Денонощен авариен ключар в Хладилника, София-
Работим денонощно 24/7 – Аварийно отключване на всички марки брави в Хладилника, София, денонощен ключар Хладилника, Ключар в Хладилника.

„Хладилника“ е малък квартал на София, разположен в район Лозенец. „Хладилника“ граничи с квартал „Лозенец“ на север, с Южния парк на запад, с кварталите „Витоша“ и „Кръстова вада“ на юг и с Ловен парк и Софийски зоопарк на изток.

Фирма SHPERTS предлага денонощни ключарски услуги на територията в квартал „Хладилника“- София.

Счупен ключ в ключалката?

Прочетете съветите на специалистите от SHPERTS:

Лесни начини да извадите счупен ключ от ключалката

Най-лесният вариант, когато ключът е счупен в ключалката, е да намерите пинсета, да хванете здраво изпъкналия чип и да го завъртите в неутрално положение, след което да го издърпате. Вместо пинсета можете да използвате малки клещи. Резултатът до голяма степен зависи от размера и подвижността на издадения фрагмент. Ако сегмента е заседнал, няма да е възможно да се справите със задачата да го обърнете с помощта на пинсети.

Един от начините да извадите счупен ключ от ключалката включва използването на запалка и твърда пръчка с горещо лепило. Лепилото се нагрява със запалка и се притиска плътно към стърчащия връх. Времето за втвърдяване на лепилото е няколко секунди. След като изчакате минута, за да сте сигурни, можете да извадите чипа от ключалката. Методът е ефективен в случаите, когато счупеният елемент не е захванат с щифтове и е в неутрално положение.

Ако чипът седи плътно, можете да опитате да го извадите с медицинска игла с извит връх. Като вмъкнете иглата в ключалката, можете да опитате да получите късо парче. Вместо медицинска игла често се използва парче тънка твърда тел. Куката в края на жицата трябва да е малка (не повече от 3 mm), за да може свободно да преминава в отвора.

Основното правило, което е от значение за всеки метод, е предварителен опит за завъртане на чипа в неутрална позиция, в която не е блокиран от щифтове. За да направите това, можете да използвате строителен нож или шлосерски клещи с тънки върхове.

Ако възникнат проблеми с брави и ключове и не можете да се справите сами с тях, обърнете се към правилния ключар в София- SHPERTS!