КЛЮЧАР В ХИПОДРУМА

Ключрски услуги и авариен ключар в ж.к. Хиподрума – пристигаме до 25мин!

call-button

Денонощен авариен ключар в Хиподрума, София-
Работим денонощно 24/7 – Аварийно отключване на всички марки брави в Хиподрума, София, денонощен ключар Хиподрума, Ключар в Хиподрума.

Хиподрума е квартал в близост до центъра на гр. София, част от район Красно село. В югоизточната си част граничи с бул. „България“, в югозападната с ул. „Кюстендил“, по западната му периферия е бул. „Цар Борис III“, а по протежението на североизточната му част е бул. „Акад. Иван Гешов“.

Фирма SHPERTS предлага денонощни ключарски услуги на територията в квартал „Хиподрума“- София.

Как да извадя счупен ключ от ключалка?

Прочетете съветите на специалистите от SHPERTS:

Счупеният ключ в ключалката е често срещана ситуация, с която всеки човек се е сблъсквал поне веднъж. Особено често това се случва през зимата, когато при условия на ниска температура механизмите започват да блокират. Не е необходимо незабавно да се обаждате на ключар, можете да опитате да се справите сами с проблема.

Основните причини за ситуацията, когато ключът е заседнал в ключалката

Често счупването на ключа е свързано с износване или влошаване на потребителските свойства на заключващия механизъм. Абразията, случайните удари и други механични натоварвания намаляват здравината на частите и тяхната устойчивост на външни влияния. В резултат на това може да доведе до блокиране на механизма и отчупване на част от ключа. Други вероятни причини за ситуацията, когато ключът е счупен в ключалката:

  • Запушване на тайния механизъм.
  • Влизане в ключалката на твърди замърсители и чужди предмети.
  • Опит за отваряне на ключалката с грешен ключ или непълно потапяне на жлеба в ключалката.

Често причината за повредата е свързана с използването на нискокачествени материали и компоненти при производството на ключалката, което влошава нейната работа, прави конструкцията крехка и уязвима на механични повреди. Ако жлебът се счупи, не бързайте да изхвърлите останалия в ръцете ви сегмент от ключа. След като премахнете заседналия елемент, можете да занесете и двете части на ключарите от SHPERTS, които ще направят пълна подмяна според модела.

Преди да извършите каквато и да е манипулация, насочена към изваждане на счупената част на ключа, се препоръчва да поставите няколко капки смазка в ключалката, което ще опрости задачата. Използването на спирачна течност, моторно масло или двигателно масло ще гарантира, че контактните елементи ще се плъзгат гладко, което позволява за по-добрата подвижност на заседналите отломки.