КЛЮЧАР В ФОНДОВИ ЖИЛИЩА

Ключрски услуги и авариен ключар в ж.к. Фондови жилища – пристигаме до 25мин!

call-button

Денонощен авариен ключар в Фондови жилища, София-
Работим денонощно 24/7 – Аварийно отключване на всички марки брави в Фондови жилища, София, денонощен ключар Фондови жилища, Ключар в Фондови жилища.

„Фондови жилища“ е сравнително малък жилищен комплекс в град София, район „Сердика“. Намира се в западната част на столицата в непосредствена близост до централната градска част.

Фирма SHPERTS предлага денонощни ключарски услуги на територията в квартал „Фондови жилища“- София.

Какво да направите, ако ключалката на входната врата е заседнала?

Прочетете съветите на специалистите от SHPERTS:

Ако мислите как да отворите заседнала ключалка на входната врата, първо се опитайте да разберете причината за проблема. Често срещани случаи и методи за отстраняване на неизправности въз основа на причината:

Ключът не влиза напълно в ключалката. Възможни причини са натрупан и втвърден прах вътре в конструкцията, заседнало парче от ключ. Решения – смажете ключалката с подходяща смазка (графитна или силиконова грес), опитайте отново да поставите ключа. В случай на повреда, смажете и опитайте да поставите ключа няколко пъти без много физически усилия. Чуждите предмети в ключалката могат да се видят, като светнете с фенерче в слота. За да се отстрани проблемът, заседналият предмет се отстранява с пинсети или кука от твърда тел. За да натиснете ключа, поставен от задната страна, ще ви помогнат устройства като дълъг пирон или пила за нокти.

Ключалката на вратата е заклещена и ключът не се изважда от ключалката. За да разрешите проблема, използвайте лубрикант, и спрей. След обработката на кладенеца функционалността на заключващия механизъм обикновено се възстановява. Подмяната на ядрото ще помогне да се избегнат подобни проблеми в бъдеще.

Ключът се върти трудно в кладенеца, постоянно среща препятствия. Върти се свободно при отворена врата. Пробиването на рамката на вратата в областта, където болтът влиза в жлеба – метален прът с правоъгълно или кръгло сечение, ще предотврати проблемите в бъдеще. Ако ключът се върти еднакво лошо, когато вратата е отворена и затворена, трябва да смажете всички елементи на сърцевината.

Не забравяйте! Ако не можете сами да се справите с проблема се обадете на ключарите от SHPERTS.