КЛЮЧАР В ФИЛИПОВЦИ

Ключрски услуги и авариен ключар в ж.к. Филиповци – пристигаме до 25мин!

call-button

Денонощен авариен ключар в Филиповци, София-
Работим денонощно 24/7 – Аварийно отключване на всички марки брави в Филиповци, София, денонощен ключар Филиповци, Ключар в Филиповци.

Филиповци е квартал на гр. София. Намира се на запад от жилищен комплекс „Люлин“, от който го разделя Околовръстният път на София.

Фирма SHPERTS предлага денонощни ключарски услуги на територията в квартал „Филиповци“- София.

Заседнала ключалка на вътрешната врата: какво да правя?

Съветите на експертите от SHPERTS:

Ключалката на вътрешната врата често изпълнява функцията на декор. Начините за отваряне на заседнала ключалка на вътрешната врата зависят от причината за повредата. Ако ключалката е отворена, но езикът е заседнал, той се вдига с дълъг, тънък предмет – линийка, която е загубила своята релевантност с пластмасова карта, отвертка, нож. Избраното устройство се натиска в пролуката между крилото на вратата и касата, краят на езика се хваща и избутва от жлеба. Такива неизправности възникват поради изместването на жлеба.

Вратата се затръшва, езикът попада в жлеба и се забива плътно в него поради несъответствие в параметрите. SHPERTS ще помогне за предотвратяване на проблема в бъдеще. За да отворите заседнала ключалка без ключ, можете да използвате твърда тел с огънат край. Устройството се навива в отвора и се опитват да задвижат заключващия механизъм. Ако опитът е неуспешен, можете напълно да разглобите (премахнете) ключалката. Интериорна врата без дръжка обикновено се отваря като се свали от пантите.

В ситуация, в която дръжката е заседнала, с отвертка или нож развийте винтовете и отстранете частите. Заклещената ключалка на вътрешната врата е често срещана последица от продължителна работа на механизма без подходяща грижа. Почистването на конструктивните елементи от следи от корозия, прах и твърди замърсители, последвано от смазване на частите, ще върне предишната функционалност на ключалката.

Ако не можете сами да се справите с проблема се обадете на ключарите от SHPERTS.