КЛЮЧАР В ТОЛСТОЙ

Ключрски услуги и авариен ключар в ж.к. Толстой – пристигаме до 25мин!

call-button

Денонощен авариен ключар в Толстой, София-
Работим денонощно 24/7 – Аварийно отключване на всички марки брави в Толстой, София, денонощен ключар Толстой, Ключар в Толстой.

Жилищният комплекс “Толстой” се намира в северната част на София. На юг от него е транспортният възел, свързващ центъра на столицата и северната промишлена зона. На запад комплексът граничи с жк “Надежда-2”, на север с жк “Свобода”, а на изток с бул. “Рожен”.

Фирма SHPERTS предлага денонощни ключарски услуги на територията в квартал „Толстой“- София.

Познавате ли продуктите на италианска марка Mottura? Ние от SHPERTS предлагаме монтаж на сейфове и други на тази марка.

Mottura – безопасност за дома, за семейството

През 80-те години на миналия век бързо развиваща се компания от италианската провинция Торино Mottura serrature di sicurezza SpA откри нови производствени мощности с цел разнообразяване на продуктовата си гама. Особено внимание беше отделено на битовите домашни сейфове и специални заключващи системи за метални врати на апартаменти, къщи и стаи. В онези години тези продукти имаха голямо търсене.

“Сейфове Mottura” бързо се превърнаха в синоним на най-високо качество и надеждност. Същото се случи и с концепцията за “mottura locks”, която компанията започна да произвежда в голям мащаб за дървени врати на жилищни помещения – апартаменти, къщи и др.

В резултат на нарастващото потребителско търсене, продуктите на компанията естествено се развиват и това доведе до навлизането и завоюването на нови пазари. Поради факта, че фирмата обръща специално внимание на всеки клиент, прецизно изпълнявайки поръчките и следвайки желанията на всеки клиент, към нея започват да се обръщат не само за системи за сигурност на дома.

Системи за достъп Chiza бяха инсталирани нови високопроизводителни линии за обработка на материали и сглобяване на продукти. С лазерни машини се изрязваха заготовки за брави и сейфове. Това от своя страна доведе до ново повишаване на качеството на продуктите и рязко повишаване на ефективността на производството.

Отделът за научни изследвания и развитие, създаден в средата на 90-те години, постави въвеждането на научни и технически разработки. Пазарите по целия свят и особено развиващите се страни, интензивно поеха целия обем на производството на устройства за сигурност, произведени от известната италианска марка.