КЛЮЧАР В СТРЕЛБИЩЕ

Ключрски услуги и авариен ключар в ж.к. Стрелбище – пристигаме до 25мин!

call-button

Денонощен авариен ключар в Стрелбище, София-
Работим денонощно 24/7 – Аварийно отключване на всички марки брави в Стрелбище, София, денонощен ключар Стрелбище, Ключар в Стрелбище.

„Стрелбище“ е жилищен комплекс в София, влизащ в състава на район Триадица. Граничи на изток с бул. „П. Ю. Тодоров“ и Южния парк и един от пазарите в София – „Иван Вазов“, на юг – с бул. „Гоце Делчев“, а в северозападна посока – с бул. „България“.

Фирма SHPERTS предлага денонощни ключарски услуги на територията в квартал „Стрелбище“- София.

Какви са тези брави – моторни?

В асортимента на бравите Cisa, които могат да бъдат закупени в много специализирани магазини, моторните механизми са специален артикул. Те са вид електромеханични брави, оборудвани с електрически двигател.

Електромеханичните брави имат конструктивни и технически характеристики:

  • Оборудвана с електродвигател 24 V;
  • Има стоманени удължители;
  • Електрическият мотор автоматично контролира движението на напречната греда;
  • Вратите се затварят автоматично;
  • Моторните заключващи системи имат висока степен на сила върху болта, невъзможно е ръчно натискане на болта;
  • Има многофункционален режим на работа. Това предполага възможност за затваряне на различен брой болтове: например през деня, в работно време, един болт е затворен, през нощта, в извънработно време, ключалката е затворена на всички болтове.
  • Разработени са и се произвеждат различни модели с няколко режима на временно затваряне – бавно затваряне за няколко секунди и специални, високоскоростни заключващи системи със скорост на затваряне за части от секундата;
  • Съответствие с параметрите на други брави, произведени от Cisa;
  • Ако вратата не се отвори в рамките на 15 секунди при подаден сигнал за отключване, ключалката автоматично ще се заключи.

Мултифункционалността и гъвкавата система от режими на работа позволяват използването на моторни брави на входните врати на обществени сгради. За да направите това, трябва да програмирате заключващата система така, че да е отворена в определени часове през деня. Моторизираните заключващи системи се препоръчват за врати, където се изисква сигурно заключване през нощта. Такива брави са удобни, надеждни и доста лесни за използване.

Ключарите на SHPERTS могат да се справят с тези заключващи системи.