В ежедневието отваряме и затваряме входните си врати поне два пъти на ден. Следователно няма нищо изненадващо в това, че в един момент този механизъм се поврежда.

При ремонта са необходими не само познания, натрупани през годините в тази област, но и съвременни инструменти. Имате нужда от смяна на ларвата в ключалката на метална врата? Няма проблем.

Искате ли да промените напълно ключалката? Ще бъде направено. Типичното време за изпълнение е 30 минути.

Ако днес не можете да затворите вратата, половината от ключа е останал вътре в ключалката или дръжката е напълно счупена, това не е причина да се притеснявате, че някой ще влезе в апартамента.

Не, това е причина да ни се обадите. Сред големия брой специалисти, работещи във фирма Shperts.com, винаги ще има свободни служители, които ще ремонтират ключалките на входната метална врата вместо вас.

В какви ситуации е по -добре да се свържете с нас?

Монтирате нова врата и имате нужда от ключар, обадете се незабавно!  Той ще монтира или замени ключалката на вратата.

Искате монтаж на по -модерна брава или просто да добавите още една към вратите, защото може да има няколко механизма наведнъж.

Загубил си ключа и сега не можеш да се прибереш у дома. Първо се уверяваме, че имаме работа с истинския собственик на апартамента, след което пристъпваме към ремонт на входната врата.

Имали сте инсталирана електронна ключалка и изведнъж възникна някаква неизправност, поради която тя не работи.

В нашата фирма Shperts.com се използват съвременни технологии за решаване на този проблем, така че не е нужно да купувате ново устройство.

Ако се обадите на ключарите поправката на ключалките на вратите на входните врати е въпрос на две минути. Смяната на бравите на врати няма да бъде скъпа или трудна, ако използвате помощта на нашите професионалисти. Нашата фирма винаги е готова да ви помогне да защитите дома си.

Днес има много фирми в мрежата, които предлагат поставяне на брави за врати, включително кодирани, магнитни и интериорни врати. Нашата фирма ще помогне за решаването на проблема, ако не знаете какво да правите, ако сте загубили ключовете от апартамента или бравата е заседнала.

Обадете се на наш ключар и проблемът ще бъде решен! Ние имаме много предимства, благодарение на които днес много хора избират нашите услуги.

Ние сме една от първите частни ключарски фирми в България с дългогодишен опит в занаята. Занимаваме се с цялата гама от ключарски услуги,

Всеки служител на фирмата има богат опит, който се проявява напълно при изпълнение на поръчки.

Индивидуален подход към всеки клиент

Винаги поддържаме връзка, даваме безплатни консултации за смяна на брави и се обръщаме лично към всеки. Във фирмата работят компетентни хора, които с удоволствие ще ви помогнат.

Услугата е на високо ниво.

Приемаме спешни поръчки – винаги ценим времето на нашите клиенти.

Най -доброто съотношение между цена и качество

Можете да се убедите в това, след като видите резултата от работата на фирмата. Спазваме всички стандарти за монтаж на брави, работим с висококачествени инструменти.

Осигуряваме гаранция за работата

Нашите клиенти не се съмняват в надеждността на услугите на фирмата като смяна на ключалката, защото получават гаранция за работата. Нашата фирма има много положителни отзиви от клиенти.