КЛЮЧАР В СЕСЛАВЦИ

Ключрски услуги и авариен ключар в ж.к. Сеславци – пристигаме до 25мин!

call-button

Денонощен авариен ключар в Сеславци, София-
Работим денонощно 24/7 – Аварийно отключване на всички марки брави в Сеславци, София, денонощен ключар Сеславци, Ключар в Сеславци.

Сеславци е квартал на българската столица София в район „Кремиковци“. До 1978 година, когато е присъединено към града, Сеславци е самостоятелен квартал.

Фирма SHPERTS предлага денонощни ключарски услуги на територията в квартал „Сеславци“- София.

Ключарите от фирма SHPERTS Ви предлагат информация за заключващото устройство, който е важен фактор при избора му!

Запознаването с класификацията на брави ще ви помогне да решите кой модел е най-подходящ за определен тип интериорни врати.

Бравите се делят според начина на закрепване към вратата, според вътрешната конструкция и според принципа на действие на заключващия механизъм.

Според вида на заключване, ключалките са вдлъбнати или надземни. Малко вероятно е интериорните врати, дори и с голям брой членове на семейството, да се нуждаят от вградена брава, която значително ще повреди крилото на вратата.

Според вътрешното устройство бравите се делят на цилиндрични или лостови. Сред фитингите можете да намерите само ключалки с лост и трябва да избирате между тях според общите изисквания за декориране на стаята. Този вид брави отговарят на изискванията за удобна работа, особено за интериорна врата с брава без ключове, само с въртяща се дръжка. Бравите, както всички, са изработени от надеждни материали, винаги можете да изберете облицовки със специален дизайн за тях, който е подходящ за цялостния дизайн на стаята.

Не трябва да забравяме и специалната грижа за заключващите механизми, в които с течение на времето могат да попаднат прахови частици. С течение на времето смазката се сгъстява, заключващият механизъм започва да се задръства. В такава ситуация трябва да разглобите механизма на ключалката, да измиете всичките му части, за да отстраните частиците прах и сгъстената мазнина, да смажете с прясно масло, след което да поставите ключалката в работно положение.

Ако нямате време или умения да го извършите, обадете ни се! Ключарите от SHPERTS ще го извършат.