КЛЮЧАР В СВЕТА ТРОИЦА

Ключрски услуги и авариен ключар в ж.к. Света Троица – пристигаме до 25мин!

call-button

Денонощен авариен ключар в Света Троица, София-
Работим денонощно 24/7 – Аварийно отключване на всички марки брави в Света Троица, София, денонощен ключар Света Троица, Ключар в Света Троица.

„Света Троица“ е жилищен квартал, разположен в западната централна част на град София. На юг кварталът граничи с ж.к. Илинден, на изток с ж.к. Банишора и ж.к. Зона Б-18, на североизток с квартал Фондови жилища, на северозапад с ЖП гара „Захарна фабрика“ и ж.к. Захарна фабрика и на запад с кв. Гевгелийски.

Фирма SHPERTS предлага денонощни ключарски услуги на територията в квартал „Света Троица“- София.

Стоп: заключване

Съвременните изисквания за сигурност на помещенията доведоха до създаването на ново поколение брави: електромагнитни, електромеханични. Повечето входни врати са оборудвани с домофони. В същото време е добре да се отбележи, че на различните врати можете да видите различни видове брави – с кодова система при отваряне, отваряне със специални ключове, със система за четене на пръстови отпечатъци, с отваряне със специални персонализирани кодови карти, с дистанционно отваряне на вратите.

За използване на дистанционно отваряне са монтирани електромагнитни и електромеханични брави, включително електромеханични ключалки. За да отворите врата с такъв запек, трябва да подадете електрически сигнал.

Кой може да влезе в стая с такава защита?

Дори при леко открехната врата, виждайки непознат, собствениците на електронни ключове с функция за подаване на електрически сигнал могат просто да дадат сигнал. И вратата ще се затвори.

Електромеханични брави

В затворено положение вратата се държи от работещ болт, който се управлява чрез подаване на напрежение към друг работен елемент – соленоида. Разработчиците на електрическата система също така предоставиха възможност за отваряне на вратата механично, с помощта на конвенционален ключ.

Принципът на действие на електромеханичната брава е, че електрически сигнал или механичен ключ задейства пружината на болта, след което самият болт влиза в заключващата част на бравата и задържа вратата в заключено положение.

Ключалката се отваря в обратен ред: електрически сигнал, приложен към соленоида, освобождава напрежението върху пружинния фиксатор, пружината действа върху резето, резето се изтегля в ключалката, вратите се отварят. В цикъла “отворено – изход – затворено” вратата се заключва с автоматичен механизъм.

Доверете се на доказаните ключарите от фирма SHPERTS.