КЛЮЧАР В ПОЛИГОНА

Ключрски услуги и авариен ключар в ж.к. Полигона – пристигаме до 25мин!

call-button

Денонощен авариен ключар в Полигона, София-
Работим денонощно 24/7 – Аварийно отключване на всички марки брави в Полигона, София, денонощен ключар Полигона, Ключар в Полигона.

„Полигона“ е квартал на София. Разположен е в непосредствена близост до една от главните артерии на София, бул. „Цариградско шосе“, при спирка „Окръжна болница“. На югозапад граничи с кв. „Младост“ 1 отвъд „Цариградско шосе“ и на североизток с кв. „Дружба“ 1 през бул. „Проф. Цветан Лазаров“.

Фирма SHPERTS предлага денонощни ключарски услуги на територията в квартал „Полигона“- София.

Бъдете в крак с времето

Монтирането на кодови брави напоследък става все по-търсено, но в действителност се оказва, че тези кодови брави изискват класически умения и знания, и инструменти.

Има особености при монтирането на електромеханична брава:

  1. Необходимо е да монтирате заключващите механизми така, че да остане разстояние от около 4 мм между основните и съпътстващите части;
  2. Първо се закрепва свързващата част на заключващия механизъм, чийто монтаж се извършва с помощта на винтове и винтове, включени в комплекта на заключващия продукт;
  3. След това, като използвате фабричния шаблон, прикрепете въртящия се бутон;
  4. Едновременно с тези работи трябва да се осигури местоположението и захранването на кабела;
  5. В заключение, самата ключалка е прикрепена, батериите са монтирани и горният капак е прикрепен.

За да пуснете ключалката в експлоатация, остава само да я програмирате. Винаги има в продажба електромеханични ключалки Cisa, които са лесни за закупуване.

В гамата електромеханични брави, произведени в Италия от компанията CISA, има много модели с различни вариации на заключване. При някои модели ключът на контролния болт се движи от импулс, от собствен кодов ключ, от въртящо се копче. При други модели заключващият болт се управлява от ключалка. При третите модели заключващият болт се задейства автоматично от затръшването на вратата. Поради това професионалният съвет и точното предположение за работните условия са важни.

Използвайте консултанските услуги на ключарите от фирма SHPERTS.