КЛЮЧАР В ОРЛАНДОВЦИ

Ключрски услуги и авариен ключар в ж.к. Орландовци – пристигаме до 25мин!

call-button

Денонощен авариен ключар в Орландовци, София-
Работим денонощно 24/7 – Аварийно отключване на всички марки брави в Орландовци, София, денонощен ключар Орландовци, Ключар в Орландовци.

На югозапад граничи с бул. Първа българска армия, който го разделя от широкия център на града, Централната ЖП и Автогара на София. На югоизток граничи с Малашевци и Хаджи Димитър, а на север ул.Константин Преславски го дели от квартал Бенковски.

Фирма SHPERTS предлага денонощни ключарски услуги на територията на квартал „Орландовци“- София.

Монтаж на цилиндрови механизми от фирма SHPERTS

Цилиндровият механизъм е една от най-разпространените брави, предназначени при монтаж на конструкции на врати. Популярността им се дължи на високата сигурност, която дават на дома от незаконно проникване на нарушители.

Този заключващ механизъм има й друго име – “английски”, тъй като е изобретен в Англия. Този обков за врати често се монтира в метални и блиндирани врати. Конструктивната характеристика на цилиндричната брава е наличие както на таен механизъм, така и на изпълнителен (който може да бъде или вдлъбнат, или горен).

Въпреки надеждността и търсенето, тези брави имат своите предимства и недостатъци. Положителна характеристика на цилиндровия механизъм е за неговата висока устойчивост при хакване, което става с помощта на главни ключове. Струва си да се отбележи, че в случай на загуба на ключовете е възможно да се смени сърцевината на ключалката, без да се нарушава целостта на крилото на вратата. Дългият полезен живот също е предимство на този цилиндров механизъм.

Недостатъците на тези ключалка са нестабилността на всякаква сила, която може да бъде упражнена от нарушители, за да проникнат в жилищното пространство. В случай на използване на специални инструменти е доста лесно да се премахне сърцевината на ключалката.

За да се осигури максимална защита на конструкцията на вратата, ключарите от фирма  SHPERTS препоръчват тя да бъде допълнително укрепена чрез монтиране на специални бронирани плочи. Не пречи да инсталирате допълнителен заключващ механизъм на крилото на вратата, който работи на различен принцип.