КЛЮЧАР В ОБОРИЩЕ

Ключрски услуги и авариен ключар в ж.к. Оборище – пристигаме до 25мин!

call-button

Денонощен авариен ключар в Оборище, София-
Работим денонощно 24/7 – Аварийно отключване на всички марки брави в Оборище, София, денонощен ключар Оборище, Ключар в Оборище.

Оборище“ е един от 24-те административни района на София. Територията му обхваща част от центъра на София, между бул. „Сливница“, бул. „Д. Николаев“, бул. „Ситняково“, ул. „Хан Омуртаг“, ул. „Шипка“, ул. „Париж“, ул. „Московска“, пл. „Княз Ал. Батенберг“, Ларгото, бул. „Мария Луиза“.

Фирма SHPERTS предлага денонощни ключарски услуги на територията в район „Оборище“- София.

Коя ключалка е най-трудна за отваряне? Ето препоръките на специалистите от SHPERTS:

  1. Най-надеждни и висококачествени са магнитните брави, които са оборудвани с уникални подвижни елементи. Така магнитната сърцевина и плочите прилягат плътно една към друга, което значително повишава безопасността на помещението.
  2. Според експертите, интелигентната ключалка е добър вариант – това е електронна брава, която се отваря и затваря благодарение на безжичното взаимодействие със смартфона на собственика.
  3. Комбинираните заключващи механизми също показват изключителна степен на надеждност.

Коя ключалка е най-трудна за отваряне?

ABLOY

Бравите, произведени във Финландия от Abloy, успешно издържат на кражба с взлом. Налични интелигентни решения за дистанционно управление. Плюс: компанията е разработила система, има няколко опции за механизми, които могат да се отварят с един ключ.

Брави Mettem,

Марката Mettem гарантира използването на конструкционни и легирани стомани като основен материал. Собственото производство ви позволява да поръчате ключалка с различни опции и конфигурация. Моделите са проектирани и произведени в строго съответствие с технологичните схеми, като се вземат предвид мястото на монтаж и моделите на използване.

MUL-T-LOCK

Брави Multilock – израелско производство, което е известно в целия свят, за създаването на което се използва мелхиор (сплав от мед и никел). Конструктивните характеристики гарантират дълъг експлоатационен живот (поне 10 години) и изключителна надеждност.

При избора на ключалка експертите препоръчват да се съсредоточите