КЛЮЧАР В МАЛИНОВА ДОЛИНА

Ключрски услуги и авариен ключар в ж.к. Малинова долина – пристигаме до 25мин!

call-button

Денонощен авариен ключар в Малинова долина, София-
Работим денонощно 24/7 – Аварийно отключване на всички марки брави в Малинова долина, София, денонощен ключар Малинова долина, Ключар в Малинова долина.

„Малинова долина“ е квартал, който се намира в южната част на София. Намира се на запад от кв. Младост-4, на юг граничи с Околовръстния път. През квартала минава бул. „Св. Климент Охридски“, като от двете му страни е в близост до кв. Дървеница. Малинова долина е един от най-скъпите квартали на гр. София.

Фирма SHPERTS предлага денонощни ключарски услуги на територията на квартал „Малинова долина“- София.

Как да подобрим защитата на дома си

Има редица допълнителни опции, чието използване повишава нивото на сигурност на дома, а понякога дори спестява от бюджета ни, макар и в дългосрочен план. Една от тези опции е възможността за заключване на ключалката без ключ. Това е много удобно: можете да затворите стаята, като просто натиснете бутона веднъж. Но тук се крие опасността да забравите ключовете вътре и след това да се върнете в дома или офиса си само като отворите ключалката или разбиете вратата.

Друга допълнителна възможност е създаването на система „Главен ключ“, която комбинира няколко ключалки в една система, например, когато се използва в административни сгради, където служителите имат ключове за офисите си, а ръководителят или ръководителят на службата за сигурност има ключове до всички врати и може да прекодира брави в случай на загуба на ключа.

Удобната работа на ключалката се осигурява и от наличието на резе. Резетата се предлагат в различни видове: класически, ролкови, магнитни. Класическото резе е познат метален език, ролковият тип е резе под формата на пластмасова топка. Магнитното резе държи вратата благодарение на магнитното поле.

Ключарите ни са на Ваше разположение 24 часа в денонощието.Служителите ни реагират на повикването на посочен от Вас адрес, в рамките на 30-45 минути. Обслужваме всички квартали на София.