КЛЮЧАР В МАЛАШЕВЦИ

Ключрски услуги и авариен ключар в ж.к. Малашевци – пристигаме до 25мин!

call-button

Денонощен авариен ключар в Малашевци, София-
Работим денонощно 24/7 – Аварийно отключване на всички марки брави в Малашевци, София, денонощен ключар Малашевци, Ключар в Малашевци.

„Ма̀лашевци“ е квартал в североизточната част на София. Квартал „Малашевци“ граничи на югоизток с кв. „Хаджи Димитър“, а на север с кв. „Орландовци“.

Фирма SHPERTS предлага денонощни ключарски услуги на територията на квартал „Малашевци“- София.

Осигурете нивото на сигурност на дома си

Нивото на сигурност на заключващото устройство може да варира. Важен показател за надеждност и защита е механизма, който е определен клас на безопасност. Има четири такива класа. Колкото по-висок е класът, към който принадлежи ключалката, толкова по-трудно е да я разбиете.

Първи клас – включва напречни брави с прост дизайн и други заключващи механизми, чието разбиване не изисква много време и сложно оборудване.

Вторият клас са заключващи устройства, за да отворите които, трябва да отделите известно време, около 5-10 минути, докато трябва да използвате специални инструменти – главни ключове. Брави от този клас се използват за обекти, където не се съхранява нищо с особена стойност.

Трети клас – отварянето на ключалки от тази категория изисква 15-20 минути работа, както и наличието на определена база инструменти и професионални умения. Такива механизми могат да се монтират на входните врати на жилищни помещения и офиси.

Четвъртият клас е най-надеждните заключващи устройства. За да ги хакнете, трябва да отделите поне половин час. Ако такива брави се монтират в комбинация с алармена система, тогава рискът от проникване в дома може да бъде намален почти до нула.

Класът, към който принадлежи ключалката по отношение на нивото на сигурност, е отразен в паспорта, приложен към продукта. Ако класът на заключване е по-висок от втория, устройството трябва да бъде снабдено със сертификат за съответствие. Но наборът от придружаваща документация, която идва със заключващия механизъм, се определя не само от вносителя, но и от страната, в която е направена ключалката.

За да вземете най-правилното решение за сигурността на Вашият дом използвайте услугите и съветите на ключарите от SHPERTS. Ние сме готови да Ви помогнем във всяка ситуация, свързани със заключващите механизми.