КЛЮЧАР В ЛЕВСКИ Г

Ключрски услуги и авариен ключар в ж.к. Левски Г – пристигаме до 25мин!

call-button

Денонощен авариен ключар в Левски Г, София-
Работим денонощно 24/7 – Аварийно отключване на всички марки брави в Левски Г, София, денонощен ключар Левски Г, Ключар в Левски Г.

Квартал Левски Г е един от най-новите жилищни райони, който се намира в североизточните райони на столицата. Граничи с ж.к. „Сухата река“ на запад и с бул. „Ботевградско шосе“ на юг. Някои карти посочват и района южно от шосето като част от кв. Левски, докато други го водят като част от кв. „Подуяне“.

Фирма SHPERTS предлага денонощни ключарски услуги на територията на квартал „Левски Г“- София.

Предлагаме услугата – отваряне на заключени автомобили

Често се среща проблема със затворена врата на кола. Причината за това може да е:

  • изтощена батерия;
  • ключовете били оставени в колата, а ключалките били затворени;
  • неизправност на ключалката на вратата;
  • замъкът е замръзнал;
  • изгубен или счупен ключ;
  • има повреда в електронната система

Спешно отваряне на автомобила

Съвременните техники в повечето случаи гарантират точност при отваряне, без никакви щети по автомобила. Освен това бравите вече имат по-сложни схеми и са компютъризирани. Фирмата ни предоставя услуги по аварийно отваряне на брави със съвременна техника, с помощта на съвременни инструменти.

Основното правило за всеки, който попадне в такава ситуация със затворена ключалка, е да не се опитва да я отвори сам. Това може да доведе до повреда, след което ще трябва напълно да смените ключалката. Не забравяйте, че цената на нашите услуги е много по-ниска от цената на ключалката на автомобила. Освен това счупването на стъклото и влизането в колата не е най-добрият вариант. Няма място за паника, ние ще разрешим вашите проблеми много бързо!

Защо е добре да изберете денонощните ключари за тази услуга?

Работим с автомобили от местно и чуждо производство. Нашите майстори имат богат опит в решаването на подобни проблеми и са готови да ви се притекат на помощ по всяко време. Отварянето на автомобила става след предоставяне на документи за автомобила, чужди автомобили не отваряме! Документите за автомобила са предпоставка за нашето сътрудничество!

За да се обадите на ключаря, трябва да се свържете с нас по телефона и ние ще пристигнем своевременно след вашето обаждане. Трябва да ни съобщите точните координати на автомобила и евентуалната причина за блокиране. Наш специалист ще дойде при вас възможно бързо и ще отвори прецизно ключалката. Майсторът ще посъветва клиента как да постъпи, за да не се повтори.

В нашата фирма работят професионалисти, така че не е нужно да чакате дълго за ключар. Специалистът ще може да се справи с вашия проблем за кратко време. Определено ще останете доволни от резултата, но само ако се свържете с нас. Избирайки нас, вие избирате надежден приятел, който ще се притече на помощ в спешен случай!