КЛЮЧАР В КРЪСТОВА ВАДА

Ключрски услуги и авариен ключар в ж.к. Кръстова вада – пристигаме до 25мин!

call-button

Денонощен авариен ключар в Кръстова вада, София-
Работим денонощно 24/7 – Аварийно отключване на всички марки брави в Кръстова вада, София, денонощен ключар Кръстова вада, Ключар в Кръстова вада.

„Кръстова вада“ е един от южните квартали на София. Северно от него се намират кв. Хладилника и Южният парк, на запад – кв. Манастирски ливади, на изток – кв. Витоша, а на юг граничи с Околовръстното шосе.

Фирма SHPERTS предлага денонощни ключарски услуги на територията на квартал „Кръстова вада“- София.

Фирма SHPERTS предлага услугата – смяна на ларви (цилиндри) на брава

Цилиндричните брави са популярни сред потребителите. Системите са добри, защото ви позволяват бързо да смените вътрешния механизъм, без да докосвате цялата конструкция. Това възниква:

  • при закупуване на жилище или преместване в апартамент под наем, преместване в офис;
  • неправилна работа на ключалката: механизмът се отваря трудно, ключът залепва, не се върти поради запушване на елементите или естествено износване на механизма;
  • при загуба на ключове;
  • за повишаване на надеждността и секретността на заключващата система на входната врата.

На пръв поглед смяната на цилиндъра на бравата е проста работа. Преинсталирането на ядрото на различни модели обаче има свои собствени характеристики и нюанси, които трябва да бъдат проучени. Свържете се със специалистите на фирма SHPERTS, ключар ще пристигне на място с много модели цилиндри и бързо, експертно ще смени сърцевината на заключващото устройство.

Правилният избор

За неподготвен човек дори изборът на ларва не е лесна задача. Кодовите части на цилиндричните брави се различават по нивото на секретност, вида на механизма и стандартните размери. При подмяна на нов модул той трябва ясно да съответства на стандартния цилиндър по отношение на следните параметри: дължина, диаметър, офсет. Монтирането и фиксирането на елемента в стоманеното тяло на ключалката се извършва точно съгласно схемата, предвидена от дизайна на продукта.

При избора на ларва експертите вземат предвид надеждността и секретността на заключващото устройство. Тези показатели зависят от качеството и експлоатационния живот на ларвата, обявен от производителя, способността на механизма да издържа на силово счупване.

Според вида на устройството основните модели цилиндрови системи са разделени на групи.

  • С английски механизъм. Това са прости и евтини модели. Експертите не препоръчват монтирането им във входните врати на апартаменти и офиси поради ниската степен на устойчивост на взлом.
  • Цилиндрични механизми с перфорирани ключове. За да се повиши надеждността на ключалката, за да се защити допълнително ларвата, майсторите съветват да се монтират бронирани плочи върху външната част на крилото на вратата.
  • Комплексни модели с висока степен на секретност. Отварянето на ключалката, правенето на дубликати в такива продукти е изключено. Ключовете са произведени с оригинално лазерно рязане и нарез, с плаващи елементи. Има милиарди възможни комбинации от завъртания на ключове.

Те също произвеждат кръстовидни и дискови механизми. Първите видове са изключително ненадеждни, те се отварят дори с обикновена отвертка Phillips. За надземни ключалки се използват дискови конструкции. Смяната на вътрешния модул изисква пълен демонтаж на заключващото устройство.