КЛЮЧАР В КРИВА РЕКА

Ключрски услуги и авариен ключар в ж.к. Крива река – пристигаме до 25мин!

call-button

Денонощен авариен ключар в Крива река, София-
Работим денонощно 24/7 – Аварийно отключване на всички марки брави в Крива река, София, денонощен ключар Крива река, Ключар в Крива река.

Крива река е квартал на българската столица София. Намира се в район Красно село между булевардите „Ген. Е. И. Тотлебен“, „Пенчо Славейков“, „Витоша“, „България“ и „Акад. Иван Евст. Гешов“.

Фирма SHPERTS предлага денонощни ключарски услуги на територията на квартал Крива река – София.

Монтаж на системи за контрол на достъп

Фирма SHPERTS предлага услугата – системи за контрол на достъп

В една голяма компания е необходимо да се проследява процеса на напускане на работа и идване на работа, движението на служителите и посетителите в предприятието и често някои помещения изискват спазване на специален режим на достъп, ограничен. Установено е, че ако в предприятието се внедри система за контрол на достъпа, това допринася за повишаване на дисциплината и реда като цяло, а в резултат на това се повишава ефективността на работата.

Принципът на действие на системите за контрол на достъпа

Всеки служител на дадена фирма има личен електронен ключ, без който входът на самата сграда няма да се отвори и ще бъде невъзможно влизането в нейните помещения. Електронната система автоматично проследява времето и траекториите на движението, записва преминаването през главния вход и отразява цялата информация в специален регистър на събитията, извършва необходимите отчети.

Позволява ви да въвеждате групови и индивидуални настройки за конкретни ключове, да работите в тандем с видеозапис и да я управлявате централно.  С негова помощ се предотвратява неоторизирано влизане на нежелани лица на територията на предприятието, преглеждат се записи на персонала, улеснява се работата на пропускателната дейност и се контролира дейността на служителите.

Нашата фирма SHPERTS извършва на високо професионално ниво внедряването на системи за контрол на достъпа, тяхната поддръжка, а при необходимост и ремонт както на включените компоненти, така и на системата като цяло.

Ние ще Ви предложим изключително качествено на най-добрите световни марки, ще проектираме схемите на внедрената система и ще осъществим нейното свързване от “А” до “Я”.

След тестове и цялостни проверки, както и персонализиране на системата към специфичните нужди на вашето предприятие, вие ще можете да използвате напълно всички предимства, които една система за контрол на достъп може да предостави.

Ако по някаква причина не работи, нашите ключари ще реагират на вашето обаждане възможно най-бързо и ще разрешат всички проблеми с функционирането му, така че системата да продължи да работи правилно и да повиши ефективността на вашето предприятие като цяло.