КЛЮЧАР В КРАСНО СЕЛО

Ключрски услуги и авариен ключар в ж.к. Красно село – пристигаме до 25мин!

call-button

Денонощен авариен ключар в Красно село, София-
Работим денонощно 24/7 – Аварийно отключване на всички марки брави в Красно село, София, денонощен ключар Красно село, Ключар в Красно село.

„Красно село“ е един от 24-те административни района на Столична община. Северно от тази транспортна ос са разположени жилищните комплекси ж.к. „Лагера“ и ж.к. „Славия“, а южно от него квартал „Крива река“, ж.к. „Хиподрума“, кварталите ж.к. „Белите брези“, ж.к. „Красно село“, ж.к. „Борово“, ж.к. „Бъкстон“.

Фирма SHPERTS предлага денонощни ключарски услуги на територията на квартал „Красно село“- София.

Една от услугите на Фирма SHPERTS – смяна на метална входна врата

Всеки продукт има свой собствен експлоатационен живот, и металните врати не са изключение. Висококачествена и скъпа врата след десетгодишен експлоатационен живот може да се провали и проблемите да започнат. Ако пък вратата е произведена в Китай, тогава тя определено няма да премине теста на експлоатация дълго време. Вратата може да бъде заменена по различни причини, те могат да бъдат:

  • Вратата може да е временна. Те обикновено се монтира в нови сгради. Бързо се повреждат;
  • Металната врата не осигурява необходимата шумо- и топлоизолация, не отговаря на съвременните стандарти;
  • Първоначално вратата беше евтина и това се отрази на нейния експлоатационен живот. Често при производството на такива врати се използват нискокачествени материали, изкривявания, деформации, износване на завършващия слой;
  • Производствени дефекти. Обикновено става забележимо при неграмотен монтаж. Ако срещнете този проблем, тогава трябва да проверите качеството на монтажа и да изискате от майсторите да признаят грешката си. В този случай подмяната ще бъде извършена за сметка на тях;
  • Заключващата система също може да се повреди. След ремонт на ключалката вратата не възстанови работата си? Определено трябва да се смени. След проверка квалифициран ключар установява чия е вината за случилото се. Ако е имало неправилна експлоатация от собственика, тогава подмяната се извършва за негова сметка. Ако вратата все още е в гаранционен сервиз, трябва да се свържете с монтажника, с който сте сключили договор и да поискате част от разходите.

Ако имате нужда от смяна на метална врата, обадете ни се!

Фирма SHPERTS е един от лидерите на пазара за монтаж на метални врати. Ако имате нужда от подмяна на конструкция – не се колебайте да се свържете с нас. Ние ще демонтираме и монтираме вратата в най-кратки срокове до ключ. В нашия персонал работят само висококвалифицирани специалисти, които ще ви помогнат при избора на декор, аксесоари, размер и брави.

Нашите ключари ще дойдат във вашия дом и ще определят размерите на блоковите отвори, които трябва да бъдат подменени. Предоставяме дълъг гаранционен срок за нашата работа.